PETER GILLIS moet nu op veiling bieden op villa die hij voor 4.5 miljoen kocht

0

De waarheid blijkt weer rekbaar voor Peter Gillis, het Massa is Kassa boegbeeld. Niet alleen als het om het slaan van zijn vriendin Nicole gaat… Om echt eigenaar te worden van het Belgische onderkomen van de vermoorde zakenman Marcel van Hout te betrekken, zal Gillis mee moeten doen met een openbare veiling. Een villa waarvan hij beweerde die al afgelopen april voor 4.5 miljoen gekocht te hebben.

Peter Gillis meldde afgelopen april trots dat hij voor 4.750.000 miljoen eigenaar was geworden van de villa van Jouhara A., de ex van de op 22 november 2017 in het Belgische Neerpelt vermoorde, steenrijke, zakenman Marcel van Hout. Maar de villa waar Gillis zijn oog op had laten wordt nu geveild. Niet voor bijna vijf miljoen overigens. Het is bieden vanaf nog geen twee miljoen.


De deal was afgelopen weliswaar april rond, maar voor Peter Gillis was het nog even wachten tot hij in zijn nieuwe villa trekken. De Belgische justitie had namelijk beslag op de villa in Neerpelt gelegd tot duidelijk is of de verkoper, de ex-vrouw van de in 2017 vermoorde Marcel van Hout, niet de opdrachtgeefster is van de moord op haar, steenrijke, ex-man. Pas dan kon ze samen met Gillis haar handtekening zetten onder de overeenkomst en kan Gillis in zijn nieuwe moordhuis trekken. Maar justitie bij onze zuiderburen besliste anders.

In ruil voor het opheffen van het beslag, gelastte de onderzoeksrechter een openbare veiling. Dit om te voorkomen dat Gillis de villa zou opkopen voor een appel en een ei, in een weinig transparante, onderhandse deal met de ex-vrouw van Van Hout, aldus bronnen tegen Quotenet. .


Wil Gillis de villa alsnog kopen dan zal hij moeten meebieden op een woning die hij, naar eigen zeggen, al had gekocht.

BINNENKIJKEN IN HET MOORDHUIS