Jeroen Pauw koopt voor €950.000 in Amsterdam appartement aan het water met Matthijs van Nieuwkerk als buurman

0

44 Vierkante meter was toch een beetje klein voor Jeroen Paauw, maar het appartementje in Amsterdam-West dat hij kocht nadat hij zijn vrijstaande villa aan de Loosdrechtse Plassen van de hand had gedaan lag wel om de hoek bij de tv-studio van BNN/VARA in het Westerpark vanuit waar hij zijn talkshow Pauw te presenteren. Maar toen Jeroen besloot met die talkshow te stopen ging hij ook op zoek naar een ruimer appartement in de hoofdstad. En dat heeft hij nu voor 950.000 euro gevonden. OOk leuk voor Jeroen: Matthijs van Nieuwkerk woont om de ‘hoek’.

Eind oktober zette hij zijn handtekening onder de koopakte die hem voor 950.000 euro eigenaar maakte van een appartement in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Hij is nu ook overbuurman van NPO-collega Matthijs van Nieuwkerk, die een appartement bewoont in het naastgelegen miljonairscomplex Pontsteiger.


Het appartement van Jeroen Paauw is een licht appartement met fenomenaal uitzicht over ’t IJ en ligt in het gebouw ‘Silodam’ midden in Amsterdam naast het iconische gebouw ‘De Pontsteiger’, waar Matthijs van Nieuwkerk dus woont.

Vanuit zijn appartement heeft Jeroen een 180 graden uitzicht de schepen die voorbij varen. Het appartement is voorzien van een prächtige riante woonkamer met woonkeuken, 2 slaapkamers, een. moderne badkamer, separaat toilet, interne en externe berging en een parkeerplaats. De erfpacht is afgekocht tot 2049.


Of ook Jeroens vriendin Zoé Goddijn bij Jeroen intrekt is onbekend, maar ligt wel voor de hand. Na relaties met onder anderen Loretta Schrijver, Sophie Hilbrand, Manuëla Kemp en Daphne Bunskoek lijkt Jeroen bij Zoé rust te hebben gevonden.