Patty Brard tegenover zuster in rechtbank in zaak oudermishandeling

0

Patty Brard (65) en haar zussen staan vandaag voor de rechtbank. Patty heeft haar zussen gedaagd wegens oudermishandeling en de zussen menen dat Patty tonnen van haar ouders heeft gepikt.

Eerder dit jaar, in maart, besloot Patty juridische hulp in te schakelen  nadat ze in haar programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd sprak over de ruzie met haar zus. “Door een heel gecompliceerde situatie heb ik mijn moeder al een hele tijd niet meer gezien”, vertelde ze toen.


Ze koos voor advocaat Ficq die over de zaak tegen RTL Boulevard zei: “Patty Brard heeft mij destijds benaderd, omdat haar zus meldde dat haar moeder Patty en haar broer niet meer wilde zien. Ik heb daarna geprobeerd om via de zorginstelling waar de moeder van Patty verblijft het een en ander duidelijk te krijgen. Toen waren er redenen om aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie vanwege dwang. Onderliggend kan gesteld worden dat er sprake is van oudermishandeling in de zin van het weghouden van een ouder bij haar kinderen.”.

Patty’s zus verdenkt Brard ervan dat zij ooit geld heeft gestolen van hun moeder. Het zou om tonnen gaan.  De zaak wordt vandaag in een besloten zitting afgehandeld.