PARTNERRUIL…. Peter Gillis heeft nu relatie met Wendy, zijn Nicolletje met haar ex

0

(Beeld: Instagram Wendy van Hout)

Peter Gillis is opnieuw verliefd. En zij heet Wendy van Hout. Had Gillis ex Nicol vier kinderen, nieuwe liefde Wendy heeft er vijf. En het meest bizarre: de ex van Wendy, kapper Mike Maaskant, is de man die als eerste een relatie had met Nicol nadat zij bij Peter Gillis was vertrokken.


‘Eindelijk de stilte voorbij en mag ik vertellen hoe blij ik ben met jou!!❤️👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏼#liefde,’ schrijft Wendy van Hout vandaag op haar Instagram. De moeder van vijf kinderen, variërend in leeftijd van 19 tot 4 jaar oud, wil het wel van de daken schreeuwen dat zij stapelverliefd is op Peter Gillis. Gillis zelf vertelt vandaag in het nieuwe nummer van weekblad Privé hoe hij Wendy tegen het lijf liep.

‘Heel toevallig, alsof het zo moest zijn, kwamen we elkaar tegen op een van mijn parken, op Blauwemeer. Dat was op eerste paasdaq, toen ik bij het horecadeel buiten liep. Ik werd aangesproken door een dame die iets wilde weten. Achteraf blijkt dat Wendy te zijn, die heel spontaan riep: ‘Hé jij bent Peter!’ Ja dat ben ik, de enige echte.’


En het werd direct gezellig! ‘Nou ja, eigenlijk wel. Wendy was naar het park qekomen om naar een stacaravan te Kijken, waar ze in de weekenden met haar vijf kinderen naartoe kan gaan. We raakten daarover in gesprek en gaven elkaar ons telefoonnummer. Teruq in de auto dacht ik wel: Wat eenleuke vrouw maar dit zal wel niets worden. Maar s avonds kreeg ik een appje, dat ze door de campingbeheerder nog was rondgeleid. Ze vond het een mooi park. Op het eind van het gesprek, toen ik het niet meer verwachtte, vroeg ze: ‘Zullen we snel weer een koffie ergens gaan drinken?’ Van het een kwam het ander en nu zit ze hier bij dit interview met Privé. Als de nieuwe mevrouw Gillis.’

Wendy zegt in het weekblad ‘Verleden is verleden. Ik heb ook een verleden. Daar moet Peter dan ook tegen kunnen. Op een bepaalde leeftijd dragen we allemaal een rugzakje mee. En toevallig is dat bij Peter uitgelicht door zijn tv- programma en openheid. En bij mij niet. Dat gata nu wel veränderen. Zelf ben ik moeder van vijf kinderen, van tussen de vier en negentien jaar, aan wie ik mijn handen vol heb.
Daarnaast heb ik een bedrijf in dameskleding waar ik goed mijn geld mee verdien. Ik heb contact gehad met de kinderen toen Peter en ik hadden uitgesproken om samen verder te gaan. Ik werd in een warm bad opgenomen. Alle aandacht van de media zal ik erbij krijgen. Mijn leven zal anders worden, nu ik ook in Massa is Kassa zal komen.’

Ook de kinderen van Gillis lijken blij te zijn dat hun vader weer aan de vrouw is. Peter Gillis: ‘Ze vinden het fijn dat hun vader weer lacht, maar ik ben ook blij dat ze Wendy een leuke vrouw vinden. Kijk, ik maak natuurlijk zelf de keuze, maar als het met allemaal klikt, dan is dat meegenomen. Ik ben een familieman, alles wil ik met elkaar vieren en beleven. Als de familie er niet achter Staat, zou een relatie toch moeizamer verlopen. En andersom is dat net zo. Want ik ben ook dol op haar kinderen.’

Pikant is wel dat Gillis ex Nicol een korte relatie heeft gehad met Mike Maaskant, de ex van Wendy. Gillis: ‘Dat klopt, van luxe villa naar luchtbed maar misschien kan ze dat beter zelf uitleggen.’ Wendy: ‘Mike is miin ex, hij heeft een kapperszaak in Schoonhoven. Hij heeft Nicol via TikTok leren kennen. Hij was de eerste vriend die vertelde een relatie te hebben met Nicol na de scheiding van Peter. Dat was al vrij snel na alles.’

De suggestie van weekblad Privé dat het een soort partnerruil gaat Gillis te ver. ‘Nou zo moet je het zeker met zien. Nicol heeft gewoon drie weken bij hem qewoond. Geslapen op een luchtbed in zijn kapperszaak. Tussen mij en mijn ex was net al een jaar over. In de periode dat ik Wendy leerde kennen, begon ze er een keer over. ‘Weet je wel wie ik ben? De ex van de kapper.’ Ik wist dat allemaal niet. Begreep het ook helemaal niet. Later ging er een belletje rinkelen toen ze vertelde dat Nicol een poosje bij haar ex-vriend heeft qewoond.’