Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het KASTEEL van de SCHOONOUDERS van PATRICIA PAAY dat u nu kunt kopen met KORTING van KWART MILJOEN

0

Wat zou dat romantisch geweest zijn als Patricia Paay met vierde man Robbert Hinfelaar was terugverhuisd naar de villa waar zij jaren gelukkig was met derde echtgenoot Adam Curry. Naar de plek waar man Robbert Hinfelaar op zijn achttiende verliefd werd op Paay toen zijn ouders de villa van Paay en Curry kwamen kopen…. Maar de ouders van Robbert hebben hun kasteel in Rijkevorsel gewoon te koop gezet. Maar niemand bleek bereid €2.750.00 te betalen, dus kunt u het nu kopen met een korting van €255.000. Voor €2.495.000 is het van u. EERST EVEN BINNENKIJKEN?

De 32-jarige Robbert Hinfelaar mag dan een miljonairszoon zijn dat maakt hem nog geen miljonair. Is de broer van Robbert opgenomen in de directie van het familiebedrijf voor Robbert was er blijkbaar geen plek. En voor een plek van Paay binnen de familie lijkt al geen sprake te zijn…


Robberts broer Paul wond in het verleden geen doekjes om dat de familie meent dat de 35 oudere Paay niet de gedroomde vrouw is voor Robbert. De oudere broer van Robbert liet via zijn vrouw weten dat hij zich volledig distantieert van het stel. Volgens weekblad Weekend baalden Robbert en Patrica daar als een stekker van. “Ik krijg het gevoel dat niemand ons dit geluk gunt”, zou de ex van Adam Curry hebben gezegd.

De ouders van Robbert Hinfelaar zien het dan ook niet zitten om het in 2004 van Paay en toen nog man Adam Curry gekochte kasteeltje in het Belgische Rijkevorsel opnieuw door Paay nu met hun zoon te laten bewonen. Zelfs niet nu Paay en Robbert dringend woonruimte nodig hebben nu zij per 1 oktober uit hun huis in Lijnden moeten. Het is overigns het kasteel dat in 2003 centraal stond in de reallife soap ‘The Adams Family’.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig café met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.

Het parkdomein van ruim 6 hectare is met bijzonder veel oog voor detail met prachtige vijverpartijen. De woning -vloeroppervlak 575m2- telt zes slaapkamers en drie badkamers. In de leefruimte zijn verschillende zithoeken in het grote geheel geïnstalleerd. Ook is er een tv hoek met projectiescherm en een inpandig authentiek café met eigen sanitair en zithoek. De grote veranda heeft een open haard.

Buiten een mooi aangelegd terras in kleine kasseien, een nog door Adam Curry aangelegde heli landingsplaats, een tennisveld en een bbq huis met eigen bar, terras en jacuzzi.

BINNENKIJKEN in het huis dat PATRICIA PAAY wilde KOPEN, maar geen HYPOTHEEK voor krijgt


 


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();