Op tv gelukkig met hoogbejaarden, maar privé valt GORDON op twintigers die hem geestelijk niet kunnen bijhouden

0

Gordon (51) valt op twintigers (foto: fransvanzijst.nl)

Gordon maakte de afgelopen jaren een aantal succesvolle programma’s over ouderen en is zelfs sinds begin dit jaar ambassadeur bij het Nationaal Ouderenfonds voorbereiden. Maar buiten beeld geniet de 51-jarige presentator (51) van seks met jongens in de twintig.  Alleen die kunnen de zanger geestelijk niet bijhouden…


Gordon heeft een probleem. Seks heeft hij het liefst met jongens van in de twintig, maar zo zegt in Story, die  zitten geestelijk gezien nooit op zijn niveau.  “Een halfjaar geleden heb ik ook een relatie gehad en dat is niet leuk geëindigd“, zegt de zanger/presentator.

Die laatste verovering was een jongen  van 28. “Ik ontmoette een leuke jongen, 23 jaar jonger. In het begin was het fantastisch. De seks was top. Maar als je dan in een fase komt dat je met iemand ook geestelijk wilt levelen, merkte ik dat hij dat niet kon. Hij kon daar niet aan voldoen.”


De reden volgens Gordon: zijn intellectueel is ver boven het niveau van een twintiger. “Dat is ook niet raar wanneer iemand bijna de helft jonger is. En toch trap ik daar elke keer weer in. Hoeveel jongere vriendjes heb ik gehad? En elke keer gaat het om dezelfde reden mis.”

Inmiddels datet Gordon wel weer. “Het is nog heel pril, maar er is weer iemand in mijn leven.” Wie is het? “Dat vertel ik pas als we een paar maanden verder zijn en we nog steeds gelukkig zijn.”

Wil het in de liefde nog altijd niet echt lukken Gordon gaat nu bijna een jaar door het leven zonder drugs en alcohol. Hij geeft toe nog altijd veel moeite heeft om clean te blijven. “Ik ben nog altijd met mijn herstel bezig. Dat vergt heel veel tijd. Ik doe er ook alles aan om niet in mijn oude gedrag terug te vallen en dat kost de ene dag meer moeite dan de andere.”