Op Klaas Otto verliefde RACHEL HAZES: ‘Ik zie dat dan toch een beetje als verraad aan André’

0

(Beeld: Instagram Rachel Hazes)

Dat Rachel Hazes verliefd is motorclub No Surrender-oprichter Klaas Otto, die begin deze week nog 2.5 jaar celstraf tegen zich hoorde eisen, steekt de weduwe van Andre Hazes niet onder stoelen of banken. Maar ze zegt ook dat die verliefdheid ‘nog altijd voelt als verraad aan André’.


Andries Jelle de Jong werd ooit bekend door Big Brother, maar interviewt tegenwoordig o.a. BN’ers voor zijn eigen YouTube-kanaal. Vrijdag was het de beurt aan Rachel Hazes, die vertelde ‘stapelverliefd’ te zijn op Klaas Otto. Volgens haar was Klaas degene die verkering vroeg. “Hij is een hele leuke man, een hele lieve man. Ik heb het echt getroffen met hem.”

Otto haalde meermaals de krantenkoppen de afgelopen jaren. Hij werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing en het witwassen van 1,3 miljoen euro. In 2018 werd hij veroordeeld tot zes jaar cel. Hij ging in hoger beroep en in 2020, na drie jaar en vier maanden celstraf, kwam hij weer op vrije voet.


Afgelopen maandag eiste het OM in dat hoger beroep een celstraf van 2,5 jaar tegen Otto. Dat was in 2020 ook het vonnis van de rechtbank in de zaak waarin  Otto wordt verdacht van ‘leidinggeven aan een criminele organisatie’. Otto zegt zelf dat hij niks afwist van de vermeende misstanden bij de motorclub.

De op Otto verliefde Rachel Hazes zegt nu eindelijk tijd voor een liefde te hebben. “André (Hazes, red) heeft natuurlijk best wel een grote zaak nagelaten. (…) En op de één of andere manier – als ik de hele dag met André bezig ben – vind ik het heel moeilijk om een man in mijn leven toe te laten.