Ook vrouw en kinderen naar VS! Nigel de Jong koopt huis in Los Angeles voor 4.3 miljoen dollar

0

Nigel de Jong, echtgenote Winona en de kinderen Isaura-Siënna (9) en Kyan (7) kiezen voor een toekomst in Amerika! Nigel (31) verkaste afgelopen januari transfervrij van AC Milan naar LA Galaxy in Los Angeles en het leven lijkt de voetballer daar zo goed te bevallen dat hij er nu ook een huis van 4.3 miljoen dollar heeft gekocht.


Voetballer Nigel de Jong, die eerder dit jaar een contract tekende bij LA Galaxy heeft nu ook een huis gekocht in Los Angeles. De middenvelder betaalde voor een nieuw gebouwd huis in Encino $ 4.300.000.

Nigel, vrouw Winona en de kinderen hebben er in ieder geval de ruimte, want het huis op deels ommuurd privéterrein heeft een vloeroppervlak van 650 vierkante meter. Naast de woon-en eetkamers beschikt het over vijf slaapkamers en zeven badkamers, een eigen bioscoop, een bibliotheek, een wijnkelder. In het huis gewelfde plafonds, hardhouten vloeren en travertin, lambrisering en drie open haarden.


De chefkokwaardige keuken is voorzien van een ontbijtbar en openslaande deuren naar de tuin. In die tuin
een zwembad en een spa en terrassen. Ook is er een vrijstaand gastenverblijf.

De Jong, 31, speelde voor Ajax, Hamburger SV , Manchester City en meest recent AC Milan. Hij tekende afgelopen januari een eenjarig contract met een optie op nog twee jaar. Nigel de Jong staat op de loonlijst voor een half miljoen dollar blijkt uit een overzicht van de Amerikaanse spelersvakbond.


In het tweede weekend van april zorgde Nigel de Jong met een zware overtreding voor opschudding in de Amerikaanse competitie MLS. De middenvelder raakte Darlington Nagbe van Portland Timbers hard op zijn enkel. Hij werd in een rolstoel van het veld gereden, terwijl De Jong er vanaf kwam met een gele kaart. Later werd hij alsnog voor drie wedstrijden geschorst.