Ook na een nachtje samen in zijn Alkmaars appartement: ‘Verzoening Marco en Leontine is absolute onzin’

0

Ja, Marco en Leontine keken samen, op de bank van Marco in zijn appartement in Alkmaar, naar het interview dat de zanger zaterdagavond aan Linda de Mol gaf. En ja, de volgende dag brachten zij ook samen met de kinderen door in Leontine’s huis in Huizen. Maar dat het vorig jaar gescheiden stel weer bij elkaar is, zoals weekblad Weekend en ook Patty Brard beweert, is ‘absolute onzin’ zeggen het management van Marco en Leontine onafhankelijk van elkaar.


Samen keken Marco en Leontine in het huis van de zanger in Alkmaar naar het spraakmakende interview dat hij had met Linda de Mol. Het maakte dat Patty Brard in Shownieuws vertelde: “Zaterdagavond is er een soort van verzoening geweest. Leontine en Marco hebben samen naar het interview met Linda gekeken.” De bron van Patty? Weekblad Weekend dat zag dat de auto van Leontine zaterdagavond bij Marco’s penthouse in Alkmaar stond geparkeerd.

Lang wachten maakte dat Weekend kon rapporteren dat Leontine pas de volgende ochtend weer met haar auto vertrok bij Marco’s huis. Twee minuten stapte ook Marco in zijn bolide om achter zijn ex-vrouw aan te rijden naar haar woning in in Huizen gereden om daar de dag met hun kinderen door te brengen.


En dat zorgt voor de geruchten dat Marco en Leontine weer hebben besloten samen verder te gaan. “Absolute onzin,” laat Marco’s manager weten. Ook de woordvoerder van Leontine verwijst de geruchten naar het rijk der fabelen: “ze hebben samen kinderen en daarom is het belangrijk dat ze soms contact hebben.” In dat kader staat er ok een gezinsvakantie op de planning.

Vorig jaar gingen Marco en Leontine uit elkaar, nadat aan het licht kwam dat Marco meerdere keren vreemd was gegaan, onder andere met pianiste Iris Hond. Op de bank bij Linda de Mol stak Marco niet onder stoelen of banken dat hij hoopte ooit weer terug te komen bij Leontine, die ‘al 24 jaar de leven van zijn liefde’ is.

Afgelopen zaterdag gaf Marco op de pagina Privé in De Telegraaf als antwoord op de vraag hoe de twee met elkaar omgaan sinds de breuk: “Goed. Ja, gelukkig. Als we elkaar zien dan omhelzen we elkaar, geven elkaar een kus. Daar ben ik blij om. Dat de liefde is gebleven, ook al hebben we de vorm waarin die was gegoten middels een huwelijk, moeten loslaten. Bij het tekenen van de papieren was de sfeer zelfs zo goed, onze advocaten hadden volgens mij zoiets nog nooit meegemaakt en vroegen: ’Moeten jullie wel uit elkaar?’”

De zanger vertelde ook dat er nog steeds ’ontzettend veel liefde’ is tussen hem en de moeder van zijn kinderen. “We gaan nog steeds op een respectvolle manier met elkaar om. Er ís nog steeds ontzettend veel liefde. En of mensen dat nou willen horen of zien, of niet, het is er. Het is voelbaar. Tastbaar.”

BINNNEKIJKEN BIJ BEIDEN – Leontine  verhuist naar DIT HUURHUIS van 4000 euro per maand in Huizen en Marco naar DIT APPARTEMENT van 1.1 miljoen in AlkmaarShare.