Ook dat nog… Rachel Hazes werkt in diepste geheim aan eigen reallifesoap

0

Een boek en nu ook nog een eigen reallifesoap voor Rachel Hazes… De eerste opnamen zijn inmiddels gemaakt door Vincent media die ook verantwoordelijks is voor de Meilandjes voor desoap waarin naast Rachel ook haar goede vriendin Rosanna Kluivert een hoofdrol heeft.

In Story, ook wel het lijfblad van de familie Hazes genoemd, zegt Vincent ter Voert aan het woord, eigenaar van Vincent TV Producties: “We zijn met Rachel in gesprek over een tv-programma. Dat zou een reallifesoap kunnen worden, dat is een mogelijkheid. We hebben met Rachel opnames gemaakt en kijken nu in welke vorm we dat gaan gieten.”


Volgens Story is de kans groot dat de soap Rachel & Rossana gaat heten. Rachel woont gedeeltelijk in Barcelona, waar ze veel optrekt met hartsvriendin Rossana Kluivert. “Ik denk dat je al twee woorden goed hebt”, reageert de eigenaar van Vincent Media als het weekblad oppert dat de soap draait om Rachel en Rossana. “Maar dat wordt altijd bepaald door de zender.” Maar eh… wat is de status van dit project? “We zijn deze week gestart met het pitchen van het programma. Ik heb net nog contact gehad met een zender. Maar ik wacht nog op feedback. Er is nog niets zeker.”

Rachel zou aanvankelijk het boek op 30 juni, de zeventigste verjaardag van André Hazes, uitbrengen, maar dat ging niet door. Volgens Albert Verlinde wegens overkill. Verlinde in Shownieuws: “Dat boek zou uitkomen en dat is uitgesteld. Daar kwamen mensen eigenlijk automatisch achter, omdat het er niet was dat boek. Een precieze uitleg wordt niet gegeven, maar als ik het mag invullen – en dat doe ik graag in dit programma, dat weet je – dan denk ik toch dat de overkill wel een beetje te veel is.”


“Ik denk dat ze denkt: ik kan het dan beter met z’n sterfdag (23 september, red) doen of dat ze een ander moment zoekt om dit te doen, want er is al zo verschrikkelijk veel.”