JOHAN DERKSEN: ONNO HOES mag geen voorzitter VVD worden vanwege toyboys (hij woont nu boven Ruud, de jonge jongen die hem in 2013 in problemen bracht}

0

Johan Derksen heeft dinsdagavond in VI Vandaag gezegd dat het niet kan dat de huidige vicevoorzitter van de VVD, Onno Hoes, de nieuwe partijvoorzitter van de VVD wordt. Die functie is momenteel vacant. Derksen vindt dat het verleden van Hoes, de man van Albert Verlinde, met toyboys zijn voorzitterschap van de VVD in de weg staan. Hoes woont tegenwoordig in Maastricht boven Ruud Schepers, de toyboy die hem in 2013 in problemen bracht.

Ruud Schepers, de man die zorgde voor relatieproblemen tussen destijds nog musicalproducent Albert Verlinde en oud-burgemeester Onno Hoes, vond vorig jaar een nieuw stekje in Maastricht op een bijzondere plek. hij is nu Onno Hoes’ bovenbuurman. Ruud woont namelijk sinds een jaar in het appartement waar jaren geleden Albert en Onno woonden. Die  bijzondere situatie zou op louter toeval berusten.


Ruud werd in 2013 – toen 24 jaar -zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met Onno Hoes, toen nog burgemeester van Maastricht, in de foyer van een hotel in de stad. Schepers vertelde in de media honderduit over de affaire en maakte ook delen van pikant smserkeer openbaar, evenals screenshots die Hoes zou hebben gedeeld van zijn ambtelijke agenda.
Van de gemeenteraad in Maastricht hoefde Hoes nog niet weg, maar toen Onno later nogmaals met een jonge ’toyboy’ werd gespot in Almere moest hij aftreden.

Albert en Onno gingen een jaar later, in 2014, uit elkaar gingen, maar zijn nooit officieel gescheiden. Albert wilde daarna liever niets loslaten over zijn relatie met Onno, maar vertelde in 2019 wel dat de twee het samen ‘fijn’ hadden.
Op dit moment is Hoes voorzitter van makelaarsclub NVM en vicevoorzitter van de VVD, de partij waar de functie van voorzitter vacant is.


BINNENKIJKEN: ALBERT VERLINDE koopt met ‘EX’ ONNO HOES Amsterdams luxeappartement van 3.695.000 euro