Pagina titel ...

Onno Hoes en voormalig toyboy Ruud -die hem zijn huwelijk met Albert Verlinde kostte- zijn nu weer buren

0Ruud Schepers, de man die in 2013 zorgde voor enorme relatieproblemen tussen Onno Hoes en Albert Verlinde, is in het appartement boven Onno getrokken in Maastricht. Opmerkelijk detail: Ruud woont nu in hetzelfde appartement dat ooit jaren geleden van Onno en Albert was.

Ruud Schepers, de man die zorgde voor relatieproblemen tussen musicalproducent Albert Verlinde en oud-burgemeester Onno Hoes, heeft een nieuw stekje gevonden in Maastricht. hij is nu Onno’s bovenbuurman.Volgens RTL Boulevard is er nog iets opmerkelijks te melden. Ruud woont namelijk in het appartement waar jaren geleden Albert en Onno woonden. Het drietal laat het aan het entertainmentprogramma weten dat de bijzondere situatie berust op louter toeval.

Ruud werd in 2013 – toen 24 jaar – zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met Onno Hoes, toen nog burgemeester van Maastricht, in de foyer van een hotel in de stad. Schepers vertelde in de media honderduit over de affaire en maakte ook delen van pikant sms-verkeer openbaar, evenals screenshots die Hoes zou hebben gedeeld van zijn ambtelijke agenda.

Van de gemeenteraad in Maastricht hoefde Hoes nog niet weg, maar toen Onno later nogmaals met een jonge ‘toyboy’ werd gespot in Almere moest hij aftreden.

Albert en Onno GINGEN in 2014 uit elkaar gingen, maar zijn nooit officieel gescheiden. Albert wilde daarna liever niets loslaten over zijn relatie met Onno, maar vertelde in 2019 wel dat de twee het samen ‘fijn’ hadden.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();