BINNENKIJKEN: ALBERT VERLINDE en ‘EX’ ONNO HOES kunnen beginnen aan hun nieuwe leven nu droomappartement is opgeleverd

0
Albert Verlinde (61) en Onno Hoes (61) kunnen beginnen om hun voor 3.695.00 gekochte appartement op de vierde verdieping van het luxe nieuwbouwcomplex De Hooch  hun droomappartement te maken. Het appartement werd namelijk  casco opgeleverd dus kunnen Albert en Onno beginnen met het plaatsen van onder meer een keuken en badkamer om het daarna naar geheel eigen smaak in te richten.

Albert Verlinde kocht met ‘ex’ Onno Hoes voor 3.695.000 euro het appartement in het populaire, Amsterdamse, Museumkwartier drie jaar geleden. Het is bepaald geen doorsnee een appartement.  Want contemporaine architectuur, grenzeloze luxe, persoonlijke service en state of the art faciliteiten rondom comfort en veiligheid zijn in project De Hooch de norm.


Onno Hoes mag officieel zijn ex zijn, Albert Verlinde is nog altijd getrouwd met de oud-VVD-politicus en huidig voorzitter van makelaarsvereniging NVM. Het stel raakte in opspraak toen Hoes in 2013 zoenend met een andere man werd gespot. In de herfst van 2014 maakten de twee bekend dat zij na een relatie van meer dan twintig jaar uit elkaar gingen; Onno was toen burgemeester van Maastricht. ‘We hadden twee verschillende woonplekken en ook twee heel drukke banen. Het werkte ook daarom niet meer,’ vertelde Albert daar destijds over. ‘Maar het wordt geen vechtscheiding.’

Ruud Schepers, de man met wie Onno Hoes in 2013 zoenend werd betrapt terwijl hij nog samen was met Albert Verlinde, trok begin dit jaar in het appartement boven Onno Hoes in Maastricht. Het gaat om de woning die in het verleden van Albert en Onno was.


Op misschien wel de allermooiste locatie van de stad worden 28 made-to-measure appartementen van af 2,7 miljoen euro ontwikkeld voor mensen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving. Voor wie luxe een eerste levensbehoefte is. En dat lijkt allemaal te slaan op Albert Verlinde en zijn ‘ex’ Onno, want het nog altijd getrouwde paar legde 3.695.000 euro voor zo’n leuk ‘flatje’.

Kopers hebben de kans om in Amsterdam te leven en te wonen op het kwalitatieve niveau van wereldsteden als New York, Parijs en Londen. Want contemporaine architectuur, grenzeloze luxe, persoonlijke service en state of the art faciliteiten rondom comfort en veiligheid zijn in De Hooch de norm.

De lobby van De Hooch, ruim 250 m2, is dan ook alleen toegankelijk voor bewoners en genode gasten. Het is het sfeervolle voorportaal van uw privédomein en het epicentrum van interactie tussen bewoners. Het is de plek waar u thuiskomt, waar u ontspannen een kop koffie drinkt. Het is de loungeclub waar u afspreekt met vrienden en medebewoners, waar u kunt socializen op niveau. De lobby is bemand door een privé conciërge en voorzien van onder meer een lounge en bar.

Het appartement dat Albert en Onno, voorzitter van makelaarsvereniging NVM, kostte 3.695.000 euro. In ruil krijgen Albert en Onno 252 vierkante meter woonruimte verdeeld over vier kamers, waarvan drie slaapkamers. Er is slechts 1 badkamer. In het complex zijn 28 appartementen van €2,7 miljoen en meer. Het penthouse van 840m2 kost €17,5 miljoen. Kopers kunnen hun appartement op maat en door internationale designers laten afwerken.

Geïnteresseerd om de buurman van Albert en Onno te worden? Er zijn nog appartementen te koop.