Pagina titel ...

BINNENKIJKEN: ALBERT VERLINDE koopt met ‘EX’ ONNO HOES Amsterdams luxeappartement van 3.695.000 euro

0

Albert Verlinde heeft samen met ‘ex’ Onno Hoes voor 3.695.000 euro een appartement gekocht in het populaire, Amsterdamse, Museumkwartier. Het is geen doorsnee een appartement.  Want contemporaine architectuur, grenzeloze luxe, persoonlijke service en state of the art faciliteiten rondom comfort en veiligheid zijn in project De Hooch de norm. 

Onno Hoes mag zijn ex zijn, Albert Verlinde is nog altijd getrouwd met de oud-VVD-politicus en huidig voorzitter van makelaarsvereniging NVM. Het stel raakte in opspraak toen Hoes in 2013 zoenend met een andere man werd gespot. In de herfst van 2014 maakten de twee bekend dat zij na een relatie van meer dan twintig jaar uit elkaar gingen; Onno was toen burgemeester van Maastricht. ‘We hadden twee verschillende woonplekken en ook twee heel drukke banen. Het werkte ook daarom niet meer,’ vertelde Albert daar destijds over. ‘Maar het wordt geen vechtscheiding.’


Ruud Schepers, de man met wie Onno Hoes in 2013 zoenend werd betrapt terwijl hij nog samen was met Albert Verlinde, trok begin dit jaar in het appartement boven Onno Hoes in Maastricht. Het gaat om de woning die in het verleden van Albert en Onno was.

Verlinde en Hoes mogen het appartement van 3.696.000 euro dan samen kopen Albert gaat alleen wonen in het Amsterdamse Museumkwartier waar exclusief wonen in complex De Hoocht een nieuwe dimensie krijgt.


Op misschien wel de allermooiste locatie van de stad worden 28 made-to-measure appartementen van af 2,7 miljoen euro ontwikkeld voor mensen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving. Voor wie luxe een eerste levensbehoefte is. En dat lijkt allemaal te slaan op Albert Verlinde en zijn ‘ex’ Onno, want het nog altijd getrouwde paar legde 3.695.000 euro voor zo’n leuk ‘flatje’.

Het in aanbouw zijnde De Hooch wordt, de oplevering van de appartementen is begin 2022, zo valt op de site van het project te lezen, de komende jaren zowel in ruimtelijke als politieke zin ongeëvenaard. Kopers hebben de kans om in Amsterdam te leven en te wonen op het kwalitatieve niveau van wereldsteden als New York, Parijs en Londen. Want contemporaine architectuur, grenzeloze luxe, persoonlijke service en state of the art faciliteiten rondom comfort en veiligheid zijn in De Hooch de norm.

De lobby van De Hooch, ruim 250 m2, is dan ook alleen toegankelijk voor bewoners en genode gasten. Het is het sfeervolle voorportaal van uw privédomein en het epicentrum van interactie tussen bewoners. Het is de plek waar u thuiskomt, waar u ontspannen een kop koffie drinkt. Het is de loungeclub waar u afspreekt met vrienden en medebewoners, waar u kunt socializen op niveau. De lobby is bemand door een privé conciërge en voorzien van onder meer een lounge en bar.

Het appartement dat Albert en Onno, voorzitter van makelaarsvereniging NVM, kostte 3.695.000 euro.In ruil krijgen Albert en Onno 252 vierkante meter woonruimte verdeeld over vier kamers, waarvan drie slaapkamers. Er is slechts 1 badkamer.

In het complex zijn 28 appartementen van €2,7 miljoen en meer. Het penthouse van 840m2 kost €17,5 miljoen. Kopers kunnen hun appartement op maat en door internationale designers laten afwerken. In 2020 worden de appartementen moeten worden opgeleverd. Tot die tijd woont Albert in zijn appartement aan de PC Hooftstraat, waar Connie Breukhoven een van zijn buren is.Geïnteresseerd om de buurman van Albert en Onno te worden? Er zijn nog appartementen te koop.