Onderzoek naar het mogelijk grensoverschrijdend gedrag van DANNY DE MUNK

0

Er komt een onderzoek naar het mogelijk grensoverschrijdend gedrag van Danny de Munk. Stage Entertainment stelt dat onderzoek in naar de Munk nadat Yvonne Coldeweijer op haar juice channel beweerde dat hij ernstig grensoverschrijdend gedrag vertoonde in de tijd dat hij voor het musicalbedrijf werkte.

Stage Entertainment bevestigt aan het ANP dat ze de geruchten over Danny’s mogelijke wangedrag gaan onderzoeken nadat Yvonne Coldeweijer op haar kanaal Life of Yvonne beweerde dat Danny de Munk tien jaar geleden geregeld over de schreef ging toen hij de hoofdrol vertolkte in de musical Ciske de Rat.


Zo zou hij drugs gebruikt hebben terwijl hij met jonge kinderen werkte. “De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen we nader onderzoek doen hiernaar,” reageert Stage Entertainment.

Coldeweijer kwam met haar verhaal nadat Danny’s na een interview dat De Munk gaf aan weekblad Weekend. Hij vertelde juice channels niet te vrezen omdat hij zich naar eigen zeggen altijd netjes gedraagt en keurig zijn vrouw Jenny alles vertelt.


Yvonne Coldeweijer haalde het verhaal aan op haar juice kanaal. Vervolgens stroomden haar inbox vol met verhalen over Danny en publiceerde zij een deel van die verhalen. Stage Entertainment neemt de nog niet bevestigde aantijgingen zo hoog op dat de woordvoerder betrokkene oproept zich te melden bij de autoriteiten of het meldpunt MORES. Danny’s management zwijgt vooralsnog.

LEES OOK: DANNY DE MUNCK beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik (zanger heeft altijd dildo bij zich)