DANNY DE MUNK beschuldigd van vreemdgaan en drugsgebruik (zanger heeft altijd dildo bij zich)

0

Danny de Munk gaat er prat op dat hij niets te vrezen heeft van de zogenaamde juicekanalen omdat hij een voorbeeldig leven leidt en niets te verbergen heeft tegenover zijn vrouw Jenny. Die bewering wordt nu ontkracht door Yvonne Coldeweijer, die achter het ‘juicekanaal’ Life of Yvonne zit. Zij beschuldigt de zanger en musicalster Danny de Munk (52) van vreemdgaan en drugsgebruik.

Coldeweijer zegt nu in een video (onder) dat ze door haar volgers uitgelachen werd toen ze het bericht van Danny overnam dat hij zich altijd netjes gedraagt en dat hij zijn vrouw Jenny alles vertelt. Volgens Coldeweijer werd ze overspoeld met honderden privéberichten over het overspelige gedrag van de zanger.


Haar ‘spionnenleger’ verhaalde over ’tot bloedens toe wippen van stagiaires, seks in de coulissen van musicals, zelfs tijdens voorstellingen, nummertjes in de tourbus,”door Danny. Ook zou Danny tijdens de shows van Ciske de Rat strak van de drugs op het podium hebben gestaan.

Eén bericht deed het bloed van Yvonne koken. “Toen ik dit las werd ik een beetje boos op jou, mijn maag draait er van om. Vies, vuil, walgelijk, goor verhaal. Het gaat over een dame die werkte achter de schermen van Ciske de Rat. Danny vroeg haar nummer op via de productie en belde haar op. Hij vroeg haar om na de show met hem mee te gaan. Tot grote verrassing stonden daar Danny en zijn zwager voor de deur, dus de broer van zijn vrouw. Ze namen het meisje mee naar een huisje in het bos in de omgeving van Enschede en hadden seks met haar.


De bron zegt dat er bij Danny altijd wel drugs aan te pas kwam, en dat er grenzen zijn overschreden. Volgens de dame die het verhaal aan Coldeweijer vertelde heeft de zanger ook altijd een dildo bij zich wat zij compensatiedrang noemt…