‘Om haar en mezelf te redden’: Laura Ponticorvo bevalt na 34 welen van dochter na opname met zwangerschapsvergiftiging

0

Laura Ponticorvo is na een zwangerschap van slechts 34 weken bevallen van dochter Giulia. De influencer werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging. ‘Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden.’

Laura huilde naar eigen zeggen twee dagen lang toen bleek dat ze tot de komst van het meisje in het ziekenhuis zou moeten blijven. Ze hoopte toen nog de 37 weken vol te maken, maar gisteren werd de baby gehaald omdat er gevaar dreigde voor moeder en kind.


Met ‘Giulia Sébi Amore Margherita’ telt Laura haar spruit voor aan haar honderdduizenden Instagram-volgers. ‘Ons wondertje is geboren op 7 september om 18.45 uur. Ze doet het zo goed en ze is megasterk! Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zo lang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik, maar helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden.’

‘Dit is ons pad en vanaf het moment dat wij ons realiseerden wat er ging gebeuren, werden Ryan (haar man, red) en ik sterker dan ooit. We vertrouwden op onze dochter, op het geweldige team aan onze zijde en we hebben er in een hele korte tijd toch nog een hele mooie bevalling van kunnen maken. Een fijne start voor ons meisje, dat was altijd mijn doel. Ik heb er alles aan gedaan om haar zo lang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik, maar helaas gaf mijn lichaam op


De onderliggende teleurstelling wordt overstemd door geluk. ‘Ze is er… gezond, kneitersterk, prachtig, en zo, zo vredig. Ben zo trots op ons hummeltje, zo trots op mijn man en ook zo trots op mezelf! We did it.’

Laura zelf is nog niet beter en moet nog even ‘doorvechten’, met man Ryan aan haar zijde. ‘Alle angstige traantjes kun je nu laten gaan en omzetten in tranen van geluk’, richt ze zich tot hem. ‘Je hebt me erdoorheen gesleept en je hebt me zoveel kracht gegeven. Dankbaar en gelukkig ben ik. We gaan nu onze tijd nemen om te herstellen en vooral te genieten van onze kleine strijder!’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAURA PONTICORVO-RIJGER (@lauraponticorvo)