Nu hij samen met Sarah is hoeft Andre Hazes niet meer uit huis te vluchten….

0

Nu hij samen met Sarah is hoeft Andre Hazes niet meer uit huis te vluchten zoals in de tijd dat hij met de moeder van zijn zoontje Dre, Monique Westenberg, regelmatig deed. Monique is overigens de vrouw die hij afgelopen december nog ten huwelijk vroeg om haar in maart te verlaten en een relatie met Sarah van Soelen te beginnen.

André Hazes ‘vlucht’ niet meer van huis. Dit vertelt de zanger in zijn nieuwe column voor Veronica Superguide. “Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging. Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje”, aldus André.


Nieuwe liefde Sarah van Soelen maakt volgens de zanger dat hij niet langer voor het nachtleven kiest in plaats van naar huis te gaan. “Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken.”

Stil in dat ‘fijne bed’is het nooit. “Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!”


Hoewel hun relatie enkele maanden geleden is gestrand, heeft Monique Westenberg toch een vaderdagcadeau gegeven aan ex André Hazes. De zanger kreeg van zijn ex een armbandje met daarin het handschrift van hun 4-jarige zoontje Dré gegraveerd.

Voor het sieraad schreef het jongetje het woord papa en tekende hij een hartje. “Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag”, schrijft Monique in haar Instagram Stories bij een foto, waarop te zien is dat André het armbandje draagt.