Nu al nieuwe lover? Leontine Borsato: zeilvakantie onder de zon met man met baard

0

Leontine Borsato houdt het spannend. Dat ze  momenteel van een zeilvakantie geniet blijkt uit de 9 seconden video die ze op haar haar Instagram Stories heeft gezet. We zien veel water en het dek van een zeilboot. Maar wie is de man met baard en ontbloot bovenlijf die haar vergezelt op het luxe zeiljacht. Hij is slechts een fractie van een seconde zichtbaat.

Leontine Borsato mag dan nog niet officieel gescheiden zijn van haar Marco, ze heeft het leven duidelijk weer opgepakt. Op haar Instagram Stories postte ze een filmpje van wat blijkbaar een zeilvakantie onder de zon is. En op het luxe zeilschip wordt duidelijk dat ze dat doet met een man met een baard, die heel even in de 9 seconden-video in de weerspiegeling van de aluminium mast te zien is.


Leontine was waarschijnlijk wel aan vakantie toe na haar verhuizing van de echtelijke woning in Blaricum naar singlehuis in Huizen plaats. De echtelijke villa waar zij en Marco jaren gelukkig zijn geweest, wordt verkocht. De hitzanger verhuisde naar Alkmaar waar hij een penthouse heeft gekocht.

Begin januari werd bekend dat Leontine en Marco na meer dan twintig jaar samen zijn uit elkaar gaan. Dat nieuws kwam vlak nadat er geruchten waren over verschillende affaires van Marco met o.a. pianiste Iris Hond.


BINNENKIJKEN – Nu na Leontine Borsato’s verhuizing: zij in grote huis, kinderen in tuinhuis