Nu al niet meer welkom bij GTST? Ferry Doedens vlucht met zijn hond naar Zwitserland

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Ferry Doedens is gevlucht naar Zwitserland. Daar komt hij, in gezelschap van zijn hond, tot rust na de week waarin bekend werd dat hij vanaf december niet meer welkom zou zijn in de GTST-studio’s. Maar nu lijkt het toch dat hij nu al uit de studio’s wordt geweerd.

“Even een weekje niks en tot rust komen. Het is prachtig hier, heerlijk stil en ben echt eventjes van de buitenwereld af. Daar ga ik van genieten”, laat hij weten op zijn Instagram. De Goede Tijden, Slechte Tijden-ster werd door producent EndemolShine in juni ontslagen, maar dat ontslag werd pas vorige week officieel bekend. “Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige situatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry in goede harmonie besloten de samenwerking te beëindigen.”


Het ontslag zou gelden vanaf november omdat lopende verhaallijnen rondom zijn personage Lucas Sanders moesten worden afgerond. Of die opnames nu al zijn afgerond of dat Doedens nu al uit de studio geweerd wordt is onduidelijk. GTST-collega’s, die momenteel wel hun scènes draaien wensen hem een fijne tijd in Zwitserland. Tegenspeelster Bertrie Wieringa plaatst een hartje onder het bericht. Froukje de Both, Leco Zadelhoff en Zjon Smaal hopen dat hij geniet van zijn uitstapje naar Zwitserland.

Ferry Doedens werd bijna twee maanden dertig jaar geworden en zei op Instagram last te hebben van het zogenoemde ‘dertigersdilemma’. “Ik moest altijd een beetje grinniken bij het woord, maar ik geloof dat ik het heb opgelopen. Ik weet niet precies wat dertig jaar zijn is, maar het is net alsof ik ’opeens’ met van alles bezig ben. Waar sta ik in het leven? Waar word ik blij van? Wat wil ik nou echt? Het leven is een proces van vallen en opstaan. Zelfreflectie, ontdekking, een grote reis. Dirty thirty. Laten we dit jaar maar snel schieten en 31 worden.”


LEES OOK: ‘Zat laatste tijd niet echt lekker in mijn vel’ – Ferry Doedens nu definitief ontslagen bij GTST’

Share.