Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN – JUSTIN BIEBER koopt duurste appartement van Nederland (25 miljoen)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Justin Bieber heeft het duurste appartement van Nederland, op De Dam in Amsterdam, gekocht voor 25 miljoen euro! Even binnenkijken bij Bieber?

(Lees verder na de advertentie)

Justin Bieber wordt een Amsterdammer! Bieber wordt de overbuurman van Koning Willem-Alexander.

Hij mag dan pas 22 jaar zijn Justin Bieber zwemt in het geld. Volgens Shownieuws heeft hij een deel van zijn fortuin nu aangesproken om het duurste huis van Nederland, een appartement op de Amsterdamse Dam te kopen. Vraagprijs 24.5 miljoen euro.

Sterrenmakelaar Leslie de Ruiter in het SBS-programma. “Meer downtown dan dat ga je het niet krijgen. Als overbuurman de koning en de koningin, je kan slechtere buren hebben.”

Het penthouse is gelegen op de zevende, de achtste en de negende verdieping van het complex met de naam ‘Dam 3’ en beschikt over verschillende balkons. Er zijn vier slaapkamer en 3 badkamers en een extreem luxe keuken.

Bieber kan vanaf volgend jaar, als het appartement opgeleverd wordt, ook gebruikmaken van de vijf sterren residentie service die door Krasnapolsky wordt aangeboden aan de bewoners van het complex Dam 3, waaronder valet parking, concierge, catering, privé butler, wasserij en beveiliging.

RECENT HUURDE BIEBER OOK AL EEN HUIS IN LONDEN

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0