Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het schitterende huis van JUSTIN BIEBER in Londen dat hij huurt voor €120.000 per maand

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Justin Bieber wil zijn tijd gaan verdelen over Los Angeles en Londen. dus zocht hij een huis in Londen. , en daar hoort ook een nieuwe thuis bij. Hij huurde uiteindelijk Heath Hall Mansion met 14 slaapkamers voor €120.000 per maand.

(Lees verder na de advertentie)

 

Tot 2013 stond de Heath Hall Mansion in Noord-Londen nog te koop voor 100 miljoen pond, waarmee het ‘t duurste huis van het Verenigd Koninkrijk was. Vorig jaar zakte de prijs tot 65 miljoen pond en nu wordt het te huur aangeboden door de zakenman die in 2006 het totaal verwaarloosde huis voor 5 miljoen pond kocht en het schitterend renoveerde.

Het huis van Bieber ligt in een parkachtige omgeving en heeft naast 14 slaapkamers met eigen badkamer de beschikking over een gigantisch indoor én outdoor zwembad, een spa, een snookerkamer en een bioscoop. Vervelen zal Bieber zich dus niet.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK