Nieuwe beschuldigingen! ‘CARLO BOSZHARD grijpt iedereen in het broekje’

0

Carlo Boszhard mag dan aangifte van smaad en laster hebben gedaan na de bewering van Jan Roos in zijn programma RoddelPraat dat de presentator zich zou hebben vergrepen aan minderjarige jongens, vandaag komt Roos met nieuwe beschuldigingen. “Hij (Carlo Boszhard, red) grijpt iedereen in het broekje.”

Nadat Story eerder schreef dat er verhalen gaan over een RTL-presentator en minderjarige jongens, vertelde Jan Roos in de video van zijn programma RoddelPraat dat dit volgens hem over Carlo Boszhard gaat. “Ik heb gehoord over wie dat verhaal in Story zou gaan. Dat is niet zomaar iemand. (…) Ik heb het van meerdere bronnen gehoord, waaronder een BN’er”, zei Roos.


In de video wordt Carlo ervan beschuldigd een andere presentator ‘bepoteld’ te hebben tijdens een live-uitzending. Daarnaast beweert Roos dat Carlo ‘druk bezig is’ om dit ‘in de doofpot te houden’. Ook zou Jan gehoord hebben dat Carlo ‘overdreven handtastelijk is naar hetzelfde geslacht’.

Carlo Boszhard deed vervolgens aangifte van smaad en laster tegen Jan Roos, Van die aangifte was Roos  niet onder de indruk. In de nieuwste aflevering van RoddelPraat doet Roos nog een schepje bovenop als hij reageert op de aangifte van Carlo Boszhard dat zijn goede naam ’te grabbel wordt gegooid’.


Jan Roos: “Ja, de grote grap is, Carlo Boszhard: je hebt inderdaad een goede naam. Mensen vinden het leuk wat je doet op televisie, maar je hebt ook een andere naam – wat ik heb gehoord van horen zeggen – dat je je handjes niet thuis kan houden en dat je iedereen en alles in het broekje grijpt. Dus doe maar lekker aangifte joh.”

Volgens Roos is een van zijn bronnen over het grensoverschrijdend gedrag van Carlo een grote tv-ster. “Een grote BN’er hoor. Een absolute tv-ster. Die zei: ‘Dat klopt gewoon. Hij pakt je gewoon echt gewoon de hele tijd bij je snikkel en bij je billen. Het gaat maar door met die man! Wat een viezerik is dat.’ En iedereen weet dat! En dat wordt dan een soort van geaccepteerd.”

Roos stelt ook dat hij steeds meer verhalen over Boszhard hoort. “Ik ben door meerdere mensen benaderd na onze uitzending van vorige week. Allemaal jonge mannen en mannen die het bevestigen. Die zeggen: ‘Ik ben gegrepen, ik ben gepakt, ik ben geknepen en ik ben gegrepen.’”

Volgens Roos weet Carlo dat hij schuldig is. “Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat Carlo geen kort geding heeft aangespannen, maar alleen een aangifte wegens smaad. Dan doe je het even ‘on hold’ weet je wel en dan hoop je dat het voorbijgaat.”

Dat Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker ontkent noch bevestigt dat zijn verhaal over Carlo Boszhard gaat is volgens jan Roos wel degelijk een bevestiging dat hij het bij het goede eind heeft. “Dat is dus de crux. Als hij dus weet dat het niet over Carlo Boszhard gaat, dan had hij gezegd: (…) ‘Carlo Boszhard is niet het verhaal.’ Maar dát ontkende hij dus niet. En daarmee bevestigde hij het dus. Dus binnenkort, Carlo, ook aangifte tegen Guido doen!”