Niet alleen Maxime, maar ook dochtertje (2) stapelverliefd op cameraman: ‘Claire vraagt ook altijd: ‘Waar is Leroy’

0

Niet alleen Maxime Meiland is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Leroy, maar ook haar 2-jarig dochtertje Claire! ‘Ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt ook altijd: ‘Waar is Leroy’. Dus dat is heel leuk.”

Dat Maxime toto ver haar ogen verliefd is op cameraman Leroy steekt ze niet onder stoelen of banken.  “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, vertelt Maxime aan Shownieuws. Wat blijkt?  Leroy’s moeder en Martien kenden elkaar omdat ze samen hebben gewerkt in eenzelfde hotel.


Toen Leroy voor het eerst op het Franse kasteel over de vloer om de leader te schieten voor het vierde seizoen van Chateau Meiland, dat maandag begint, deed hij Martien dan ook direct de groeten van zijn moeder. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden.”

Maar waarschijnlijk nog belangrijker voor de verliefde Maxime ook 2-jarig dochtertje Claire lijkt als een blok te zijn gevallen voor de cameraman. Maxime voedt tot nu toe Claire alleen op omdat de vader niet meer in beeld is. “Hij is heel leuk met Claire. Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen. Maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt ook altijd: ‘Waar is Leroy’. Dus dat is heel leuk.”


Ook Martien is gek van Leroy

En dan zijn ook Maxime’s ouders, Martien en Erica, nog eens helemaal gek van Leroy. Ook al omdat ze zien dat dochter Maxime zo verliefd is. “‘s Avonds na het draaien gingen we een wijntje drinken”, vertelt Martien over zijn nieuwe schoonzoon in het interview met shownieuws. “Hij zei al heel snel tegen Erica: Het is net alsof ik in een warm bad kom. Wat een leuke familie.” Ook Erica is blij. “Leroy is enig. Het is dik aan. Ze zitten de hele tijd handjes vast te houden en kusjes te geven. Zo ken ik Maxime helemaal niet. Het is echt heel serieus”.

BINNENKIJKEN bij de Meilandjes in de Hengelose woonboerderij die zij voor €900.000 kochten in Gelders Hengelo