Pagina titel ...
zondag, augustus 9
BINNENKIJKEN – Meilandjes sturen eerste verhuiswagen naar woonboerderij die zij voor €900.000 kochten in Gelders Hengelo

0
De verhuizing van de Meilandjes naar het Gelderse Hengelo is begonnen. Bij de woonboerderij (binnenkijken!) die de familie voor €900.000 kocht meldde zich de eerste verhuiswagen met meubeltjes van de veelbesproken familie. Overigens niet met meubels uit het nog altijd in de verkoop staande,F ranse, chateau, maar vanuit Noordwijkerhout, waar Martien en Erica woonden tot zij twee jaar geleden naar Frankrijk vertrokken, maar waar nog wel spullen van de familie achter bleven.

Noordwijkerhouter Peter van Tol verhuisde met zijn grote vrachtwagen alle spullen van de Meilandjes van Nederland naar Frankrijk

(Lees verder na de advertentie)

Ook dit keer was het Noordwijkerhouter Peter van Tol die de verhuizing regelde met zijn opvallende Timmers Verpakkingen trailer. Hij verhuisde ook alle spullen van de Meilandjes van Nederland naar Frankrijk.

Fans van de Meilandjes kunnen vanaf eind augustus nu zelfs twee keer per week genieten van Chateau Meiland. Het vierde seizoen staat in het teken van, hoe kan het ook anders: de terugkeer naar Nederland.

De ‘Meilandjes’ verhuizen in oktober definitief naar het Achterhoekse Hengelo, een dorp van nog geen 7000 zielen en niet te verwarren met de gelijknamige plaats in Twente. De woonboerderij die de Meilandjes gekocht hebben voor net geen miljoen is bepaald geen opknappertje en gasten zijn er ook niet welkom.

In het dorpje Hengelo gaan zich geen taferelen afspelen zoals die te zijn zijn in de tv-serie Chatheau Meiland op SBS. ‘Nee, we gaan daar geen gasten ontvangen, dit is een privéwoning.’ De familie betaalde 900.000 euro voor de woonboerderij die te koop stond voor 990.000 euro. Verbouwen hoeft ook niet, want de woning ziet er piekfijn uit.

Het chateau in Frankrijk staat te koop, maar is nog niet verkocht, vertelde Erica. “Dus we gaan gewoon lekker door. We zijn nog volop aan het verbouwen.”

De uit 1926 daterende woonboerderij heeft 7 kamers (3 slaapkamers) en 3 badkamers en ook een  tweede woonverblijf annex kantoor, vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf met zuidgerichte veranda, alsmede een volledig geoutilleerde paarden inrichting bestaande uit o.a. drie stallen, paardenweide, wasplaats, trainingsmolen, rijbak met verlichting en dat alles op een perceel eigen grond van 1,2 hectare.

Omroep Gelderland spotte de eerste verhuiswagen die de familie Meiland vanuit Noordwijkerhout naar het Gelderse Hengelo liet rijden

Martin Meiland heeft inmiddels de boerderij in Hengelo zelf geclaimd om in te gaan wonen. Vrouw Erica en dochter Martine gaan in de bijgebouwen wonen.

Na twee jaar in Frankrijk gaan Martien (58) en zijn gezin pakken dus hun spullen pakken en vertrekken uit  Frankrijk. In de talkshow van Jeroen van der Boom vertelde Martien openhartig over hun nieuwe leven in Hengelo. Ook omdat na twee jaar Chateau Meiland de koek op was. “Privé heb je niet meer. Je zit natuurlijk met al die mensen onder dat dak. En dat twee jaar doen is denk ik wel genoeg.” () “Wat ze wel gaan doen, is nog onduidelijk. “Wij zijn heel impulsieve mensen. Dus we gaan wel zien wat we weer gaan doen.”

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus twee keer in de week te zien: op maandag en donderdag om 20.30 uur bij SBS6.

MEER LEZEN OVER DE FAMILIE MEILAND? 

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0