Niemand wil het Zweedse huis van Zlatan Ibrahimovic kopen

0
Twee jaar geleden zette Zlatan Ibrahimovic zijn villa in het Zweedse Malmö te koop, maar de spits van het Franse PSG krijgt de woning met 13 kamers, een zwembad en een poolhouse maar niet verkocht.


De 33-jarige Zweed, geboren in Malmö, zou voor het optrekje minimaal 3,2 miljoen euro willen hebben.
Zlatan Ibrahimovic en zijn vrouw Helena Seger kochten de villa in 2007. De voormalig spits van Ajax, Inter, Juve en Barcelona liep ersamen met zijn echtgenote Helena langs, klopte spontaan op de deur en zei tegen de toenmalige eigenaar: “Wij zijn hier omdat jullie in ons huis wonen. Ik ga dit huis kopen en jullie ook blij maken.”

Ibrahimovic deed een bod van 2,3 miljoen euro en mocht zich eigenaar noemen. De renovatie van het oorspronkelijke roze huis kostte nog eens 2,1 miljoen euro.


De gigantische villa ligt op een droomlocatie in de exclusieve wijk Ribersborgsområdet in het westen van Malmö. Op een paar minuten lopen ben je op strand.

De advertentie voor de 13-kamers tellende villa leert dat het huis had een vloeroppervlak van 442 vierkante meter heeft.


Ibrahimovic, zijn vrouw Helena en haar zonen Vincent en Maximilian wonen nu in een droomappartement in het zestiende arrondissement in Parijs. Zlatan bezit ook nog onroerend goed in New York, Milaan, Miami en Stockholm.

Dat de villa van Zlatan nu al twee jaar te koop staat is volgens makelaars in Malmö omdat de vraagprijs van 3.2 miljoen veelte hoog zou zijn. Vergelijkbare objecten in de buurt staan te koop van 2 tot 2.5 miljoen euro.

ZIE OOK: Deze tweedehands auto van Mr Bean staat te koop voor 10.8 miljoen euro