Niek uit ‘de Bachelorette’: ‘Diep van binnen had Gaby mij liever gewild’

0

Gaby Blaaser mag dan voor Joey en niet voor Niek gekozen hebben in de Bachelorette, de garagehouder denkt dat Gaby, zoals hij zegt ‘gewoon op safe heeft gespeeld, maar dat Gaby ‘diep van binnen liever mij had gewild.’

Niek dacht tot het eind toe dat Gaby wel voor hem zou kiezen. dat zij uiteindelijk voor Joey koos kwam als een verrassing, maar Niek begrijpt het wel. ‘Op onze 24-uurs date, toen de camera uit was, hebben we ook nog met elkaar kunnen praten. Toen merkte ik wel dat ik voorbij was aan Joey. Maar ik denk dat Gaby uiteindelijk gegaan is voor de veilige keuze’, vertelt hij aan Breda Vandaag.


Niek zegt ook: ‘Gaby was al vaak op date geweest met Joey. Van mij wist ze nog iets minder af, omdat we minder tijd met elkaar door hebben gebracht. Daarnaast ben ik ook een stuk loslippiger en extraverter dan Joey. Ze heeft gewoon op safe gespeeld. Diep van binnen weet ik dat ze liever mij had gewild.’

Contact tussen Niek en Gaby is er niet meer. sinds ze elkaar gezien hebben tijdens de reünie-aflevering. die morgen (woensdag) op tv komt. “Verder heb ik haar niet gesproken. Dat vind ik wel jammer, hoor. Ik heb niet één berichtje van haar gehad”, zegt hij in hetzelfde interview. Hoe de band tussen hem en de winnaar is? “Joey heb ik nog wel gesproken, maar ook niet echt veel. Ik ben oké met hem, maar we zijn niet de beste vrienden.”