NICOL KREMERS naakt op 8 pagina’s in Playboy: ’GILLIS mag zijn rotcenten houden’

0

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, verdient haar eigen centjes wel. Ze is uit de kleren gegaan voor blootblad Playboy en is op maar liefst acht pagina’s naakt te zien. “Gillis mag zijn rotcenten houden, ik kan prima voor mezelf zorgen.”

Kremers, bekend van het programma Familie Gillis: Massa is kassa, noemt haar fotoshoot in het interview bij haar blootfoto’s een hele eer. “Ik heb illustere voorgangers als Tatjana Simic, Bobbi Eden en Katja Schuurman. Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend. Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”


Kremer leeft inmiddels op voet van oorlog met ex Gillis. Hij zou haar in mei vorig jaar hebben mishandeld. Een maand later deed Kremers aangifte. De rechtszaak hierover zou eigenlijk vorige week plaatsvinden, maar is verschoven naar een nog onbekende datum. Kremers in de krant over die aangifte: Mensen vragen mij soms of hij het zou kunnen afkopen met een enorm geldbedrag. Maar ik wil zijn geld niet. Zijn rotcenten mag hij houden, ik kan prima voor mezelf zorgen.”

“Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg”, vervolgt de realityster.


“Ik zit nu lekkerder in mijn vel en heb weer mijn eigen plekje gevonden. Ik werk nu aan een boek waarin ik veel opzienbarende onthullingen zal doen over alles wat ik heb meegemaakt in mijn leventje, en dat is nogal wat.”

Kremers komt er openlijk voor uit dat ze rondkomt door haar werk op het erotische platform OnlyFans. “En ik heb een webshop met sekstoys. Toch was deze fotoshoot iets heel anders. Het is best intiem, maar aan de andere kant ben ik het ook wel gewend”, zegt ze. “Ik was niet nerveus, want ik heb al zoveel fotoshoots gedaan. Maar ik was wel erg benieuwd hoe het allemaal zou gaan. Daarnaast is het een eer om op de cover van de Playboy te staan. Ik vind dat het blad vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld brengt.”