Nadège haalt opnieuw keihard uit naar de Meilandjes: ‘Nog meer bullshit. Wanneer laten ze me met rust?’

0

Nadège is boos (Beeld: SBS)

Nadège haalt opnieuw keihard uit naar de Meilandjes. Ze is de, volgens haar, nieuwe leugens die de familie over haar vertelt, spuugzat. “Nog meer bullshit!! De vloer was 800 euro, geen 1200. Er staan heel veel leugens in het boek over mij. Ik vraag mij af wanneer de vrede terugkeert. En dat de familie mij gewoon met rust laat.”


Nadège reageerde op haar social media op wat Martien Meiland over haar zegt in zijn boek en weekblad Weekend. Die zegt: “We hebben geprobeerd om alles voor haar te doen. Zij woont in een nare buurt waar auto’s in brand worden gestoken. We hebben geprobeerd om haar op een andere plek te krijgen, maar niets was goed genoeg. Bijvoorbeeld: waren er dakramen, dan komt de zon en is het volgens haar te heet. We gaven haar een vloer van 1200 euro en toen zocht ze de pers op om zich negatief over ons uit te laten. Dat vind ik alsof iemand een dolk in je rug steekt. Dat is toch niet leuk? Het is ondankbaar.”

En ook Erica doet in het blad een duit in het zakje: “Toen we een ander huis voor haar zochten, hadden wij het idee om er twee vaste kamers en een badkamer bij te maken, zodat ze Nederlandse gasten kon ontvangen. Wij zagen al een b&b met Chez Nadège aan de gevel voor ons, maar zij wilde niks, terwijl ze wel van koken houdt.”


Nadège kreeg ruzie met de familie Meiland toen duidelijk werd dat er geen werk meer voor haar was op het chateaudoor de coronacrisis. Maar volgens huishoudster Nadège speelde er meer zaken. ‘Ik was als familie voor ze, heb ik vaak gehoord. Ze zijn nu vertrokken, zonder een berichtje of wat dan ook.’

Ze was ook verbaasd tdat ze te zien zou zijn in de lopende reeks. ‘Nog voordat we onenigheid kregen en de coronacrisis uitbrak, hebben we opnamen gemaakt dat we aan het kijken zijn voor een nieuw appartement. Ze hebben geprofiteerd van mijn vriendelijkheid. Het was helemaal niet de bedoeling dat er een appartement werd gekocht. Dat was alleen voor de televisie. Ik wist ook helemaal niet dat dit nog gebruikt ging worden. Overigens heb ik nog nooit een euro ontvangen voor de opnamen. Ik had gewoon mijn salaris (rond de 1700 euro), dat was voor mijn werk in het chateau.’

In het boek Martien: Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer geven de Meilandjes ook uitgebreid hun mening over Nadege, en vertellen ze ook waarom Caroline, na een vechtpartij met Maxime, moest vertrekken.