Met tattoo ex Monique nog in zijn nek…. André Hazes laat Sarah van Soelen vereeuwigen op lichaam

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

André Hazes is nog bezig met het laten weglaseren van de tattoo van zijn ex Monique Westenbergin zijn nek, maar tegelijkertijd laat hij een nieuwe tattoo zetten van nieuwe liefde, Sarah van Soelen. “Een stomkop vind ik mijzelf niet,” meent Hazes, die Sarah eert met ellenlange tekst op zijn ribbenkast.


Monique werd geëerd met een nektattoo en die moet dus weg nu hij een relatie met Sarah heeft. “Deed ik eerder met mijn ex, ik weet het, ik werk nóg aan het weglaseren van een verlovingsdatum in mijn nek,” schrijft André in zijn nieuwste column voor Veronica Superguide. “Een stomkop vind ik mijzelf niet”, schrijft hij ook. “Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar het is ook een trek waar de mooiste avonturen uit voortkomen. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.”

Hoe gaat André zijn grote liefde Sarah nu laten vereeuwigen? Met een ellenlange tekst, zo blijkt. “Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen. Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’. Sarah heeft de ‘I love him’-versie inmiddels getatoeëerd op haar ruggengraat, van nek tot billen. Supervet en supersexy.”