Na vertrek vierde date neemt B&B-eigenaar HANS rigoureus besluit: ‘Prioriteit nummer een: ex LIBERA moet het huis uit’

0

Na vertrek vierde van zijn vierde date heeft B&B-eigenaar Hans een rigoureus besluit genomen: zijn ex-vrouw moet vertrekken. “Libera moet gewoon weg. Dan pas moet ik aan de liefde gaan denken, dit heeft allemaal geen enkele zin. Prioriteit nummer één: Libera moet het huis uit.”

B&B-eigenaar Hans zag vrijdagavond ook zijn vierde date haar koffers heeft pakken en vertrekken. het maakte dat Ha ns besloot dat zijn Italiaanse ex-vrouw Libera, met wie hij nog samenwoont en die hem met de B&B in het Italiaanse Pistoia runt, een eigen leven moet gaan opbouwen. Dat onthulde hij aan zijn zus tijdens een wandeling: “Prioriteit nummer één: Libera moet het huis uit.”


Voor de 39-jarige Natascha vertrok zagen horecamanager Desiree, administratief medewerker Hayriye en muzieklerares Sylvia een leven met Hans in zijn B&B niet zitten. Voor Natascha was Hans ex Libera de reden om huiswaarts te keren. “Wat me opvalt is dat Libera gewoon nog heel erg op jou gefocust is en erg met je bezig is. Dat krijg ik dan ook mee met het eten en dan voel ik mij geremd om zeg maar mijn positie daar in te nemen,” zei ze tegen Hans.

Later luchtte Natascha opnieuw haar hart bij Hans. “Ik denk dat we dat al besproken hebben, dat je op dit moment nog niet in die fase bent dat je toe bent aan een nieuwe liefde. Je zal eerst voor jezelf dingen af moeten sluiten. Het is een open deur, maar je moet eerst van jezelf houden, voor je een ander gelukkig kan maken.”


Na het vertrek van Natascha zei Hans weliswaar dat Natascha misschien wel ’te hoge verwachtingen’ had, maar concludeerde ook. “Het is geen leven wat we aan het doen zijn, Libera en ik. We moeten nou toch wel eens om de tafel zitten, zo van ‘Libera, zeg nou toch zelf, dit is toch ook niks?”

Tijdens een wandeling met zijn zus Hanneke lijkt Hans een besluit genomen te hebben. “Libera moet gewoon weg. Dan pas moet ik aan de liefde gaan denken, dit heeft allemaal geen enkele zin. Prioriteit nummer één: Libera moet het huis uit.”

LEES OOK: Ex-vrouw LIBERA zet Italiaanse B&B van HANS te koop voor 1.5 miljoen