BINNENKIJKEN – Ex-vrouw LIBERA zet Italiaanse B&B van HANS te koop voor 1.5 miljoen

0

In de liefde wilde het al niet erg vlotten bij Hans, nu lijkt de 54-jarige deelnemer van B&B vol liefde ook zakelijk in de problemen te zitten: zijn landgoed staat te koop. Daar is overigens niet Hans, maar zijn Italiaanse ex-vrouw Libera de eigenaar van. Of Hans iets krijgt van de gevraagde anderhalf miljoen is dus nog maar zeer de vraag.

Juicekanaal Reality FB meldt dat de riante villa waarin Hans en zijn ex-vrouw Libera hun B&B runnen te koop staat. En dat klopt, want op de Italiaanse Funda-variant Idealista wordt 1.5 miljoen gevraagd de villa met de naam San Jacopo. Het pand heeft heeft energielabel F en dat is gezien de huidige gasprijzen niet echt een voordeel.


Waarom Hans en zijn ex Libera het pand verkopen is niet duidelijk. RealityFB meldt dat Hans’ eerdere B&B-huisgasten Desiree en Hayriye al tot de conclusie waren gekomen dat de financiële situatie in huize Hans niet rooskleurig was. Libera is eigenaar van de locatie.

In 1993 toruwden Hans en Libera. Een liefde die werd bekroond met de komst van hun dochter Angelica. Behalve de Bed and breakfast die het stel samen runde, werkte Hans ook hard als plantenverkoper. Dit zorgde voor veel stress en weinig vrije tijd. Spanningen waren het gevolg.


Libera begon haar man steeds meer te wantrouwen en dacht dat Hans mogelijk vreemdging. De stress die ontstond door het gezamenlijk runnen van de B&B heeft uiteindelijk geleid tot de liefdesbreuk. “Vrije tijd hadden we niet meer. Daar is het huwelijk ook mee kapot gegaan. Je was altijd open, behalve tussen kerst en oud en nieuw,” aldus Libera eerder.

De nu te koop staande villa beslaat 600 vierkante meter, telt twaalf kamers waarvan zeven voor de B&B bestemd zijn. Er is een zwembad en rond de woning is nog eens één hectare grond waar ook olijfboomgaarden op te vinden zijn. KLIK OM BINNEN TE KIJKEN!