Na FRED VAN LEER: Ook LADIES OF SOUL staan op punt GLENNIS GRACE te dumpen

0

Dumpte haar beste vriend Fred van Leer Glennis Grace, ze mag niet optreden op zijn verjaardagsfeestje Fred & Friends in Ahoy, ook Ladies of Soul onder aanvoering van Edsilia Rombley, staan op het punt Glennis Grace te dumpen. Ze zou niet welkom zijn op het podium bij de concerten die Ladies of Soul in september geven vanwege haar gewelddadig optreden bij de Jumbo waarvoor ze in oktober voor de rechter moet verschijnen.

Volgens RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade is het zeker: Glennis vliegt eruit nu de rechtszaak over haar Jumbo-knokpartij pas in oktober dient en dat is een maand na de Ladies of Soul-concerten concerten. Bade vroeg Edsilia Rombley of Glennis gedumpt was, maar dat wilde Edsilia niet bevestigen of ontkennen. “Nou ja, wij hebben besloten – wij allemaal – dat we er niets over zeggen. No comments. Daar ga ik echt… Het is heel lastig. No comment.”


Dan: “Edsilia gaat hier niets over zeggen. Dat is moeilijk, want Edsilia zegt altijd wat, maar dit keer zeg ik helemaal niets.” Waarop Aran Bode vraagt: Aran: “Ze is een close vriendin van jou, vind je het daarom moeilijk?” Het antwoord van Edsilia: “Nieeets Aran, nieeeets Aran, nieeeets! Niets, niets. Nee, niets. Ik vind het echt tof dat wij hier zoiets leuks maken en dit zorgt voor heel veel positiviteit en ik focus me altijd op positiviteit en dat is dit.”

Aran beweert dat hij weet dat Glennis er gewoon uitvliegt. “Ik heb vandaag gehoord, nog niet bevestigd, dat er wordt besloten dat Glennis niet aanwezig zal zijn bij de Ladies of Soul. Ja, en die stap moet eerst nog genomen worden, maar ik denk dat dat de enige juiste beslissing is. En dat maakt het voor de ladies op dit moment lastig om te reageren.”


De producent van Ladies of Soul is dezelfde als die van Fred & Friends: Demp Entertainment. “Misschien wordt de beslissing bij Glennis gelegd, van: ‘Neem zelf die beslissing’, of: ‘Kom daarmee naar buiten.’ Daar wordt nu denk ik achter de schermen druk over gesproken.”

Volgens bronnen van weekblad Weekend hopen de overige Ladies of Soul dat Glennis gewoon zélf de beslissing neemt om op te stappen.