Morgen nieuwe zaak tegen dochter Roxeanne: RACHEL HAZES Hazes alleen naar rechter voor ’gerechtigheid’

0

Rachel Hazes stapt alleen maar naar de rechtbank ‘om haar gelijk te halen en om voor gerechtigheid te gaan’.” Rachel was het afgelopen jaar in meerdere rechtszaken verwikkeld, onder meer tegen haar dochter Roxeanne en haar voormalige beste vriendin, Marieke van Beek. Morgen, woensdag, staat ze opnieuw tegenover haar dochter Roxeanne voor de rechter in een zaak over hoge kosten die Rox volgens Rachel heeft gemaakt toen zij tijdelijk gevolmachtigde was van de zaken van Rachel.

“Komende woensdag wordt een persexplosie verwacht bij het gerechtshof in Amsterdam”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juice-kanaal. “Dan dient het hoger beroep in de zaak Kroketta vs. haar bloedeigen dochter Roxeanne. Dit gaat nog over hoge kosten die Rox volgens Rachel heeft gemaakt toen zij tijdelijk gevolmachtigde was van de zaken van Rachel”, aldus Coldeweijer.


Roxeanne mocht alleen gehoord worden voor een factuur van maar liefst ter waarde van 24.000 euro voor een coaching-programma, laat het juice-kanaal weten. “Rachel is het hier niet mee eens en wil alsnog Rox als getuige horen”.

Rache Hazes zegt de stap naar de recher te maken omdat zij ‘gerechtigheid wil, zo vertelde zij maandagavond in Shownieuws. Er wordt altijd gedaan alsof ik de rechtszaken begin”, aldus Rachel. “”Maar er zijn een hoop dingetjes gebeurd waar je geen duidelijke antwoorden op krijgt. Dan ben je wel genoodzaakt om het via de rechter te laten lopen. Niet omdat ik oorlog of ruzie wil, maar omdat ik duidelijke antwoorden wil.”


De zaak die morgen dient gaat over een volmacht die Rachel, na haar inzinking in 2016, had verstrekt aan haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek. Volgens Rachel zouden Van Beek en dochter Roxeanne misbruik van die volmacht hebben gemaakt. Alle zaken zijn Rachel ‘niet in de koude kleren gaan zitten’, laat ze weten aan Shownieuws. “Maar het geeft wel meer kracht om te strijden.” Zij hoopt echter wel in de toekomst “rust te gaan krijgen in alles en met alles.”