Monique Westenberg praat voor het eerst over breuk met André Hazes: ‘Ik heb het zwaar’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Voor het eerst heeft Monique Westenberg zich uitgelaten over de, voor haar in ieder geval, plotselinge breuk met André Hazes, de vader van haar zoontje Dré. Dacht Monique dit jaar, na een romantische huwelijksaanzoek afgelopen december, met haar grote liefde te gaan trouwen na een vakantie op Bonaire in januari vertrok Hazes uit huis.

In haar wekelijkse column voor Vriendin laat vertelt Monique nu voor het eerst uit over de roerige periode in haar leven sinds André haar van de ene op de andere dag liet zitten. Ze schrijft dat ze het heel moeilijk heeft. “Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag.”


Steun krijgt ze van vrienden die ‘powerberichtjes’ sturen. Ook kreeg ze een bos met 100 rozen van vrienden met kaart waarop stond dat zij 100% achter haar staan.

Maar de kracht om door te gaan haalt ze bij haar zoontje André. “Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.”


“Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt”, schrijft ze verder. “Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.”

Wrang genoeg komt ex Hazes op de dag dat Moniques column verschijnt met een intieme foto naar buiten van zichzelf en zijn vermoedelijke nieuwe liefde Sarah uit.

Share.