Toch meer dan vriendschap…. André Hazes deelt eerste liefdesfoto met zijn Sarah

0

De innige foto van André Hazes (27) en z’n vermeende nieuwe vlam Sarah van Soelen (25) lijkt toch te duiden op meer dan slechts vriendschap. Op het kiekje heeft Sarah haar armen om de nek van de zanger geslagen. Beiden kijken in de lens van de camera en de boodschap lijkt overduidelijk: wij zijn samen. Andre zou zijn nieuwe liefde ook al voorgesteld hebben aan zijn moeder Rachel.

Het was YouTuber FawryNotSawry die het kiekje, waarop te zien hoe Sarah André innig omhelst, deelde via zijn Instagram Stories. “Dit lijkt toch meer dan vriendschap”, laat FawryNotSawry z’n volgers weten. Volgens Shownieuws is het kiekje door André zelf de wereld ingestuurd.


Eerder deelde Sarah ook al een Instagram Story waarop te zien was dat ze gezellig tafelde met Hazes en twee van haar vriendinnen. De volkszanger deelt sinds z’n breuk met Monique Westenberg (43) een appartement met met Sarah, maar hij ontkende tot nu toe dat hij een relatie met haar had.

“Ik ben de afgelopen jaren goed bevriend geraakt met Sarah en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit”, vertelde Hazes in een interview met RTL Boulevard. “Sarah is een heel leuk wijf. We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan toch gebeurt, ben ik later niet die leugenaar.”


Dat lijkt nu dus ook het geval. Ook al omdat Hazes, volgens weekblad Story, Sarah al heeft voorgesteld aan haar schoonmoeder Rachel Hazes. Insiders zeggen in het blad dat Dre tot over zijn oren verliefd is op de blondine en mocht ook moeder Rachel meegenieten van zijn geluk. Het weekblad meldt dat de sfeer uiterst goed was tussen Sarah en Rachel en dat zij een warm welkom kreeg in huis van weduwe Hazes, die iedere vrouw beter voor haar Andre lijkt te vinden dan de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg, die haar diep gekwetst zou hebben in een voor haar moeilijke periode.

“Ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 werd opgenomen in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan”, aldus Rachel.