Vriendin van Andre Hazes, Monique Westenberg, gaat maandje gesponsord afvallen

0

Monique Westenberg, de vriendin André Hazes gooit het roer om gaat het helemaal anders doen. En dat begint allemaal met gezonder leven en een maandje gesponsord lijnen…

De vriendin van André Hazes wil gezonder gaan leven laat ze op Instagram laat ze weten: “Een maand lang gezond eten, weer terug in het ritme, elkaar inspireren én motiveren naar een gezond gewicht (…) 
Het is voor mij dé manier om mezelf weer even te resetten na die fantastische lange zomeravonden, overheerlijke BBQ’s en gezellige borrels. Ook draagt een gezond gewicht bij aan een sterk immuunsysteem, iets wat in deze tijd helaas geen overbodige luxe is….”


Hoewel Monique het er op haar Instagram-post niet bij meldt lijkt het gesponsord afvallen te worden bij New Fysic. Monique: “Vandaag trap ik, samen met @newfysic, Rocktober af 🤘🏻Een maand lang gezond eten, weer terug in het ritme, elkaar inspireren én motiveren naar een gezond gewicht.”

“Het leuke is dat ik ook wekelijks een cadeautje, een korting of een recept mag weggeven via mijn story en wanneer je start met Rocktober, ook nog eens toegang krijgt tot een besloten Facebook groep. Hier worden door NewFysic nog wat extra tips & trics gedeeld. Kortom, we’re in this together;-)


Gaat Monique naar een van de klinieken van New Fysic, met het NewFysic Kookboek kan iedereen ook thuis aan de slag met de beproefde afslankmethode, die al meer dan honderdduizend mensen aan een gezonde leefstijl hielp. Hun unieke kracht is dat je blijft genieten van lekker eten, en toch blijvend én natuurlijk afvalt.

Niet alleen Monique gaat op de gezonde tour, André werkt zich momenteel ook flink in het zweet om zo gespierd mogelijk voor de dag te komen! Hij wil in topvorm zijn voor de cover van de Men’s Health. Maandag heeft hij zijn eerste training gehad. “…van een legende in de sportwereld en iemand waar ik ongelooflijk tegenop kijk”, schrijft hij onder een foto van hem en trainer Willem Jonkman. “Hij zal mij de aankomende maanden helpen mijn droom te verwezenlijken (met een killerbody op de cover van de Men’s Health). Bedankt held.”

 

Share.