Moeder WESLEY SNEIJDER overleden: ‘Love you forever’

0

(Beeld: Twitter)

Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley Sneijder, is overleden. In 2022 kwam naar buiten dat Sylvia longkanker had. Later dat jaar werd zij schoon verklaard, maar de ziekte kwam terug.


Wesley Sneijder deelt het droevige overlijdensbericht van zijn moeder Sylvia Sneijder op Instagram. Sylvia is 59 jaar geworden. ‘Rest in peace. Love you forever MAMA’, schrijft de 39-jarige Wesley bij een foto van zijn moeder. Ook Rodney Sneijder, de jongere broer van Wesley, staat stil bij het overlijden van zijn moeder. ‘Wat je in je hart hebt raak je nooit meer kwijt. Rust zacht lieve mama & bedankt voor alles’, schrijft hij.

Yolanthe Cabau, de ex van Wesley, deelt OOK een eerbetoon aan de overleden Sylvia. ‘Wat heb je gestreden en wat ben ik supertrots op jou. Ik hou zielsveel van jou voor altijd. Rust zacht liefste mama Syl.’


Vorig jaar mei bleek dat de moeder van oud-voetballer bleek Non Hogdkin, lymfeklierkanker te hebben en startte met een prednisonkuur en vervolgens een chemokuur. zoon Rodney verteldet aan Shownieuws dat het leek alsof ze in een nachtmerrie leefden. “Ze begint nu veel pijn te krijgen. Dus het is maar beter dat ze nu in het ziekenhuis in goede handen is.” Volgens Rodney was Sylvia ook ‘een taaie.