Moeder Borsato woest over verhalen dat haar Marco opnieuw vreemdgaat (en zijn vreemdgaan was ook beetje Leontine’s schuld)

0

Terwijl de geruchten dat Marco Borsato nog altijd vreemdgaat steeds luider klinken neemt zijn moeder Mary het op voor haar zoon. “Samen zijn ze gelukkiger dan ooit en pendelen ze tussen bun twee huizen. Dat types blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan. Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.’ Moeder Mary zegt overigens ook dat Leontine een rol gespeeld heeft bij Marco’s eerdere overspel: ‘Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.’

Marco Borsato trok bij zijn moeder Mary in toen zijn affaire met Iris Hond aan aan het licht was gekomen en zijn huwelijk was bezweken. Mary zegt daarover in weekblad Story: ‘Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.’


Terwijl Marco bij zijn moeder woonde, bleef Mary ook contact houden met Leontine (53). ‘Ik hou van mijn schoondochter. Dat is nooit overgegaan. Zij is me net zo dierbaar als al mijn kinderen en kleinkinderen. Geen haar op mijn hoofd die eraan dacht om haar niet te appen of te bellen. En dat was wederzijds. Maar ik kwam nooit met oplossingen of suggesties. Ik hoorde hun verhaal aan en was er voor hen. Bij beiden merkte ik dat er nog zoveel liefde was. Dat sterkte mij in de overtuiging dat ze ooit weer bij elkaar zouden komen. Het had alleen tijd nodig? en die tijd hebben ze elkaar gegund,” vertelt ze in het weekblad.

Met pijn in haar moederhart zag Mary ook hoe zwaar Marco het had en op tv, in Linda’s Wintermaandbekende, haar zoon zei overwogen te hebben uit het leven te stappen: ‘Ik heb mij heel slecht gevoeld, er zijn weinig mensen die dat weten. Ik heb een half jaar lang onder een dekentje gelegen bij mijn moeder thuis. Ik kon niet meer, ik heb heel zwarte gedachten gehad. Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik.’


bij haar thuis zag Mary haar Marco langzaam uit het dal kruipen en het contact met Leontine ook weer intenser worden. Leontine was wel steeds vaker te vinden in het appartement dat Marco inmiddels in het centrum van Alkmaar had gekocht. Mary in het weekblad: ‘Mijn moederhart was weer gerustgesteld toen hij daar ging wonen. Hij krabbelde weer op. En zie waar ze nu staan. Samen zijn ze gelukkiger dan ooit en pendelen ze tussen hun twee huizen. Dat types als Yvonne Coldeweijer blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan. Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.’