Moeder (90) GERARD JOLING overleden: ‘Heb haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden’

0

Janny, de moeder van Gerard Joling is woensdagochtend overleden. Een geëmotioneerde Gerard Joling: “Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan.”

Gerard schrijft woensdagochtend op Instagram: “Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92 jarige leeftijd overleden. Mijn moeder kreeg drie dagen geleden een dubbele longontsteking (het was geen corona). Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.


Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden. Wij zouden het enorm waarderen als wij dit grote verlies met de familie in alle rust kunnen verwerken. Liefs, Gerard Joling.”

Moeder Janny was ook regelmatig te zien in de vlogs van Gerard, zoals je kan zien in de video hieronder. Vorig jaar moest Janny afscheid nemen van haar partner Cor die 91 jaar is geworden.  Enkele jaren na het overlijden van Gerard zijn vader, vond Janny nieuw geluk bij Cor. Ze leerden elkaar kennen bij een cursus Engels. Tot het overlijden hebben ze nog volop genoten van het leven. Samenwonen zat er niet in, maar ze zochten elkaar wel dagelijks op.