Modemagnaat Otto Klein maakt MONIQUE DES BOUVRIES 15 maanden na dood van haar JAN weer gelukkig en laat haar weer stralen

0

(Beeld: Screenshot Boulevard/Facebook Monique des Bouvries

Monique, de weduwe van interieurontwerper Jan des Bouvrie die op 4 oktober 2020 overleed, heeft een nieuwe liefde. Het is modemagnaat Otto Klein die haar gelukkig maakt en weer laat stralen.


‘We hebben het heel gezellig. Afgelopen november hebben we elkaar ontmoet, toen hij als klant bij mij binnenkwam. Het klikte meteen,’ zegt Monique tegen Story. De twee leerden elkaar in november kennen tijdens een zakelijke afspraak. ‘Het klikte meteen’, aldus de 59-jarige Monique.

Otto Klein is actief in de modewereld. In 1998 richtte hij zijn eigen groothandel Collections op. ‘Met een mooie merkenmix valt Collections op in het modelandschap. Retailers uit het hele land komen naar onze showroom voor internationale en vooraanstaande damesmerken’, aldus Klein op het zakelijke platform LinkedIn.


Des Bouvrie moest in oktober 2020 afscheid nemen van haar man en interieurstylist Jan des Bouvrie. Hij stierf in haar armen en in het bijzijn van hun kinderen. Des Bouvrie was al geruime tijd ziek. Hij leed onder meer aan prostaatkanker.
Afgelopen augustus zag Monique, zo vertelde ze aan Elegance, een nieuw relatie voorlopig nog niet zitten. “Daar ben ik helemaal niet mee bezig”, zei ze. Maar, zeg nooit nooit. “Dingen overkomen je.” Op Tinder zal ze in ieder geval niet gespot worden. “Daar wil ik niet aan denken! Oh my god, nee. Als het universum het zo heeft bepaald, dan gebeurt het. En anders niet.”