‘Minnares TOM EGBERS Volkskrant-journaliste die nu boek over affaire schrijft’

0

Heeft Tom Egbers echt alleen maar gezoend met de destijds 22-jarige stagiaire met wie hij op de  redactieburelen van NOS Studio Sport tussen 2005 en 2008 een buitenechtelijke relatie had? We zullen het binnenkort weten, want schoof Tom Egbers aan in het programma Khalid & Sophie om zijn kant van het verhaal te vertellen de inmiddels 37-jaar vrouw is bezig een boek te schrijven over de affaire.

Yvonne Coldeweijer zegt te weten wie de vrouw is die de affaire met Egbers beleefde die nu voor zo veel commotie zorgt. “Ze wil absoluut niet in de media verschijnen, omdat ze zélf een boek aan het schrijven is over de affaire met Tom”, meldt Coldeweijer op Instagram.


“,Het is namelijk al jarenlang een vrij bekend verhaal onder journalisten. De dame wil graag anoniem blijven en dat begrijp ik heel goed. Haar beweegredenen zijn echter, volgens mijn spion, discutabel. Er zijn twee haakjes aan het verhaal die ik graag zou willen bespreken.”

Coldeweijer zegt dat het zou gaan om een journaliste die bij de Volkskrant werkt. Al dan niet toevallig de krant die het jarenlang grensoverschrijdend gedrag bij NOS Studio Sport naar buiten bracht in een lang verhaal waarin ook de affaire van Egbers en de stagiaire werd onthuld. “Ik vind het kwalijk dat de Volkskrant dit niet heeft meegenomen in het artikel. Het hoeft niks af te doen aan haar verhaal, maar had het graag toch voor de volledigheid willen weten.”


“Daarnaast heb ik begrepen van mijn spion dat de dame nu absoluut niet in de media wil verschijnen, omdat ze zélf een boek aan het schrijven is over de affaire met Tom. Ze wil graag zelf alle media-aandacht generen op het moment van publicatie.”

Volgens Coldeweijer weet de Volkskrant niet dat de vrouw bezig een boek te schrijven. “En mogen dit ook absoluut niet weten. Ik hoop niet voor haar dat ze dat plan door gaat zetten, want als je jarenlang wil vreemdgaan met een BN’er om er vervolgens een boek over te schrijven, dan vrees ik ervoor dat het hele land over je heen zal vallen.”