Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
BINNENKIJKEN bij MICHAEL DOUGLAS die fikse korting geeft op zijn landgoed op Mallorca

0
U zoekt nog een leuk vakantiehuis op Mallorca. Bel Michael Douglas, want de filmster heeft voor 32.5 miljoen euro nog een leuk optrekje in de aanbieding. Mocht u de gevraagde 32.5 miljoen euro neertellen dan maakt u Douglas heel blij, want hij kocht het pand, met bijbehorende grond, in 1989 met zijn ex-vrouw Diandra Luker voor 3,5 miljoen dollar.

(Lees verder na de advertentie)

Exen Douglas en Luker, die een deel van de verkoop opstrijkt, hebben het huis, waartoe ze tegenwoordig beide 6 maanden per jaar mogen verblijven, al eerder te koop gezet voor 60 miljoen dollar voor. Daar trapte niemand in. Misschien ook omdat Britse kranten schreven ‘dat het pand in slechte staat zou verkeren’.

Het huis ligt in de bergen van Mallorca op 45 minuten rijden van hoofdstad Palma. Er is plek voor 20 gasten, die in 10 slaapkamers kunnen logeren die ieder hun eigen badkamers hebben. In de buitenmaat tuin een zwembad en een eigen wijngaard. Om de wijn op te slaan is er ook wijnkelder. Ook bij de prijs inbegrepen: een bibliotheek, een gym en, hoe kan het ook anders, een bioscoop.

De 74-jarige Michael Douglas vertelde recent overigens dat Steven Spielberg hem een award kostte in Cannes toen hij in 2013 in de running was voor de prijs van Beste Acteur tijdens het filmfestival van Cannes. Douglas speelde de hoofdrol in Steven Soderberghs Behind the Candelabra, een kanshebber op de Gouden Palm. Volgens Douglas strooide juryvoorzitter Steven Spielberg echter roet in het eten.

“Er werd gefluisterd dat ik de favoriet was om de award voor Beste Acteur te winnen,” zei Douglas. “Spielberg stak daar echter een stokje voor omdat Behind the Candelabra een HBO-film was. Douglas voegde eraan toe dat Behind the Candelabra in de Verenigde Staten uitgezonden werd door HBO, maar in de rest van de wereld een bioscooprelease kreeg. HBO kocht de film over de pianist Liberace (Douglas) en zijn partner Scott Thorson (Matt Damon) omdat geen enkele Hollywood-studio er door het LGBTQ-onderwerp in geïnteresseerd was. De prijs voor Beste Acteur ging in 2013 in Cannes uiteindelijk naar Bruce Dern voor zijn rol in Nebraska.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0