Met wie MARCO BORSATO vreemdging en gaat? ‘Musje, Iris, de au pair, Melanie en nu nog alleen met Naomi’

0

Het wordt geen fijn weekend voor Marco Borsato nu Yvonne Coldweijer de door haar beloofde onthullingen over de zanger, die ondanks dat hij weer een relatie zegt te hebben met ex-echtgenote Leontien Ruiters nog altijd zou vreemdgaan, online heeft gezet. In een video vertelt Yvonne, met details, dat Marco in het verleden buitenechtelijke relaties heeft gehad met Musje, Iris, de au pair en Melanie. En nu zou Marco, zo beweert Yvonne, nog altijd vreemdgaan met Naomi, de mooie vrouw waar hij al vijf jaar een relatie mee zou hebben volgens Marco’s plaaggeest Yvonne Coldewijer. Een relatie die ook niet stopte toen Marco terugkeerde bij zijn grote liefde Leontine en ook nog altijd aan de gang zou zijn…

LEES OOK: WAAR VERHAAL? Waarom zwijgt MARCO BORSATO over bewering dat hij LEONTINE nog altijd bedriegt met 40-jarige NAOMI?


Yvonne Coldewijer, ook bekend als Alberta Verlinde, beloofde eerder deze week vrijdagmiddag om 14.00 uur met een video te komen op haar You Tube-kanaal Live of Yonne waarin ze zou bewijzen dat Marco Borsato, die zijn liefdesleven met ex-echtgenote Leontnine nieuw leven heft ingeblazen, haar nog altijd zou bedriegen met andere vrouwen. Die video kwam in eerste instantie niet. “We moeten alleen nog heel even wachten, zo liet de juice-verspreidster weten: ‘Ik ben nog steeds aan het filmen maar ik heb heel veel last van de zon waardoor ik steeds moet stoppen.’

Dat tijdstip van 14.00 werd dus niet gehaald. “Bare with me. Twee uur ga ik dus niet halen. Ik mag lijden dat ik vijf uur haal maar ik ga mijn best doen”, aldus Coldeweijer. Maar de door haar beloofde video over Borsato en zijn vrouwen staat inmiddels online.


In de video verhaalt Coldewijer over Marco’s oudere relaties in de tijd toen hij met Leontien getrouwd was -het zou gaan om Musje, Iris, de au pair en ene Melanie – maar ook over Marco’s huidige relatie met Naomi. Een mooi en prominent lid van zijn fanclub waar de zanger al vijf jaar een relatie mee zou hebben en ook nog altijd heeft.

Yvonne: “Ik ga vertellen over de nieuwe affaire die Stalko heeft en die is ook al een jaar of vijf gaande. Wat een figuur hè? Wat een vieze vent ook gewoon hè? Ik heb wel eens eerder begrepen dat het merendeel van deze fanclub wel eens iets met Stalko heeft gedaan.”

“Om haar identiteit te beschermen – you, nasty girl – noem ik haar Naomi. Naomi is al heel haar leven fan van Stalko. Vanaf haar elfde is ze al fan. Op dit moment is ze 40 en het is een mooie meid. Eerlijk is eerlijk. Naomi is ontzettend verliefd op Stalko.”

Volgens Yvonne hadden Marco en Naomi ook een relatie toen Marco na zijn breuk Leontine probeerde terug te winnen en en met kerst die brief schreef, waarmee hij haar terugwon. “Voor die tijd was Stalko in een relatie met Naomi en net voor de kerst heeft Stalko Naomi dus gedumpt.”

Marco koos voor Leontine, maar niet voor lang… Yvonne: “Een paar maanden later heeft hij aan Naomi gestuurd: ‘Leontine is de liefde van mijn leven, maar jou kan ik niet weerstaan. Tussen ons gaat het nooit meer over.’ Daarna hebben ze gewoon helemaal de draad weer opgepakt.”Het is vooral een hitsige affaire, aldus Yvonne. “Hij vindt haar gewoon g**l en hij kan gewoon zijn l*l niet in zijn broek houden. Ze doen het ook best wel eens vaak in de buitenlucht. Stalko is fcking paranoia en is superbang dat het weer uit gaat komen, dus als ze weer eens naar het bos gaan, dan moet Naomi altijd een paar meter achter hem lopen. Nu hebben ze een paar weken geleden in de Oudorperpolder afgesproken in de buitenlucht, in een weiland, en hebben ze daar dus s*ks gehad naast een koe. Er is zelfs een man langsgelopen met een hondje en die heeft nog ‘hoi’ gezegd.”

Dan: “Bijna heel Alkmaar weet ervan dat Stalko nog steeds buiten de deur vreet. Het is wel heel sneu, want Naomi denkt dat Stalko de ware is voor haar en hij helemaal zichzelf kan zijn bij haar.”

Coldewijer vertelt in de video ook over Marco’s naaktselfie, beweert dat Marco -bron de buren van Leontine- al tijden niet meer thuis bij Leontine zou zijn geweest en verwijst naar haar -betaald- Telegram-account waar zij nog meer sappige details onthult en ook vertelt over de seksuele voorkeuren van Leontine.

LEES OOK: WAAR VERHAAL? Waarom zwijgt MARCO BORSATO over bewering dat hij LEONTINE nog altijd bedriegt met 40-jarige NAOMI?

Yvonne Coldewijer over de volgens haar nog altijd vreemdgaande Marco Borsato.