MARCO BORSATO zwijgt over verhaal vol details dat hij LEONTINE ook nu nog bedriegt met 40-jarige NAOMI

0

Marco Borsato en zijn management lijken niet te gaan reageren op het verhaal vol details dat de zanger zijn vrouw Leontine al vijf jaar -en ook nu nog nu ze weer samen zijn- bedriegt met de 40-jarige Naomi. Beweringen die mochten ze niet waar zijn toch zeker een gang naar de rechter rechtvaardigen.

LEES OOK: Met wie MARCO BORSATO vreemdging en gaat? ‘Musje, Iris, de au pair, Melanie en nu nog alleen met Naomi’


De onthulling van Yvonne Coldewijer dat Marco Borsato nog altijd met de 40-jarige Naomi de vrouw bedriegt waarvan hij zegt dat hij nog altijd zoveel van haar houdt, ex Leontine, heeft nog niet tot een reactie geleid van de zanger of zijn management. En dat terwijl de uitlatingen van Coldewijer mochten die niet waar zijn zeker onder smaad en laster vallen en een gang naar de rechter rechtvaardigen.

Volgens Yvonne Coldeweijer is de zanger superbang dat zijn affaire met een van zijn fans uitkomt. “Je hebt vast wel eens gehoord dat Marco een hele creepy, dedicated fanclub heeft. Dit verhaal komt je wellicht bekend voor, want hier is ook een deel van in de media gekomen. Wat is er nou gebeurd? Marco staat erom bekend dat hij flikflooit in de fanclub.”


“Ik ga vertellen over de nieuwe affaire die Stalko heeft en die is ook al een jaar of vijf gaande”, vervolgt Yvonne. “Wat een figuur hè? Wat een vieze vent ook gewoon hè? Ik heb wel eens eerder begrepen dat het merendeel van deze fanclub wel eens iets met Stalko heeft gedaan.”

“Om haar identiteit te beschermen – you, nasty girl – noem ik haar Naomi”, zegt Yvonne nog. “Naomi is al heel haar leven fan van Stalko. Vanaf haar elfde is ze al fan. Op dit moment is ze 40 en het is een mooie meid. Eerlijk is eerlijk. Naomi is ontzettend verliefd op Stalko.”

En Marco? “Hij vindt haar gewoon geil en hij kan gewoon zijn l*l niet in zijn broek houden. Ze doen het ook best wel eens vaak in de buitenlucht. Stalko is fucking paranoia en is superbang dat het weer uit gaat komen, dus als ze weer eens naar het bos gaan, dan moet Naomi altijd een paar meter achter hem lopen.”

In haar geruchtmakende video waarin ze Borsato aan de schandpaal nagelt verhaalt Coldewijer ook over Marco’s eerdere affaires tijdens zijn huwelijk met Leontine. Zo passeren Musje, Iris, een au pair en Melanie de revue. Echte onthullingen zijn dat niet, want de verhalen over die vrouwen zijn deels al in de pers verschenen. En met wie, naast zangers Iris Hond, hij nog meer vreemdging vertelde Marco Borsato weliswaar niet afgelopen maart in zijn interview met Linda de Mol, maar dat er naast Iris meer vrouwen zijn geweest gaf Borsato wel tussen neus en lippen toe. “Het zijn geen langdurige relaties geweest,” vertelde de zanger over vrouwen, naast Iris Hond, met wie hij Leontine nog meer bedroog.

Het vreemdgaan van Borsato begon na het faillissement van zijn entertainmentbedrijf in 2009, zo vertelde hij. “Ik kon letterlijk en figuurlijk niet meer. Daar kwamen de scheuren (…) Daar komt de ontrouw ook om de hoek kijken, die frustratie.” En dat kwam weer omdat Marco’s manier van met stress omgaan, heel anders dan die van toen nog echtgenote Leontine. In dat verband noemde hij zijn affaire met de destijds 22-jarige zangeres Iris Hond als voorbeeld. “Het kwam jaren later pas naar buiten (…).Nadat die affaire onthuld werd door weekblad Privé werd Marco al snel gelinkt aan nog een aantal, jonge, vrouwen, waaronder zijn The Voice-pupil Maan en War Child-oprichtster Willemijn Verloop. Die relatie met Maan ontkende Borsato in zijn gesprek met Linda de Mol. “Het is gewoon niet waar. Er is helemaal niets van waar.” Maar dat er naast Iris Hond meer vrouwen zijn geweest ontkende Borsato weer niet. Maar het waren volgens de zanger meer buitenechtelijke uitstapjes dan relaties. “Het zijn geen langdurige relaties geweest. Absoluut niet.”

Hoe kort of hoelang, het waren wel affaires die maakten dat Leontine in 2020 besloot te willen scheiden. Borsato’s imago van ideale schoonzoon lag in gruzelementen toen hij een schuinsmarcheerder bleek te zijn. “Ik ben extravert, Leontine gaat er anders mee om. Toen kwam de ontrouw om de hoek kijken. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt en daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.”

Waarom hij zijn ontrouw niet opbiechtte aan zijn vrouw: “Er was zo veel liefde in ons huwelijk, daarmee had ik zoveel stuk gemaakt. Het jokken zorgde voor gif in mijn lijf en heeft Leontines beeld van mij verpulverd.”

Voorafgaand aan het interview op tv met Linda de Mol gaf Borsato een een interview aan De Telegraaf. Tegen Evert Santegoeds zei hij: “Ik wil nooit meer terug naar de oude situatie. Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd. Of het nu goedkomt met Leontine, of in een misschien ooit nieuwe relatie, het gif dat ik heb ervaren wat dat doet met je relatie, dat wil ik nooit meer. Dat is een afspraak met mezelf. Ik kan niet zeggen dat ik nooit meer een fout zal maken, maar ik-ga-er-niet-meer-over-liegen. Als zoiets gebeurt: maak het bespreekbaar, want de pijn en de zwarte periode die ik heb gevoeld en de schuld en de schaamte die ik daar nog steeds over heb, wil ik nooit meer.”

De kinderen van Marco Borsato reageerden snel op zijn gesprek met Linda de Mol. Luca en Jada staan onvoorwaardelijk achter hun vader. “Je wil half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons”, schreef Luca op Instagram. “Het zal me een zorg zijn wat de rest van Nederland van alles vindt, maar ik weet wat voor pure man en mens jij bent, lieve pap.”

Luca had ook ook een boodschap voor zijn vader namens het hele gezin, inclusief Leontine. “Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we zielsveel van je houden en je nooit, maar dan ook nooit kwijt willen. Welkom terug in de wereld van liefde en geluk.” “Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben, papa”, sloot Jada zich daar bij aan.

maar als de verhalen die nu rondgaan over Marco waar zijn dan kost hem dat waarschijnlijk niet alleen zijn hernieuwde relatie met Leontine, maar ook met zijn zoon en dochter.

LEES OOK: Met wie MARCO BORSATO vreemdging en gaat? ‘Musje, Iris, de au pair, Melanie en nu nog alleen met Naomi’

Yvonne Coldewijer over de volgens haar nog altijd vreemdgaande Marco Borsato.

Share.