Mediadeskundige ROB GOOSSEN over vrouw Veranika en dochtertje Mia(1): ‘Eerlijk is eerlijk: Boulevard gaat altijd voor’

0

(Beeld: CP/RTL)

Journalist en columnist Rob Goossens , mediadeskundige bij RTL Boulevard, mag dan samenwonen met zijn Wit-Russische vriendin Veranika en met hun dochtertje Mia (1) als Boulevard belt is hij weg. ‘Eerlijk is eerlijk: Boulevard gaat altijd voor’.


‘Eerlijk is eerlijk: Boulevard gaat altijd voor; ze weten dat ze op me kunnen rekenen. Bij noodgevallen regelen ze natuurlijk wel iemand anders, maar ik zal nooit een uitzending afzeggen omdat ik bijvoorbeeld liever uit eten ga met Veranika. Dat bedoel ik niet vervelend, maar zo werkt het niet. Veranika weet dat. En ze weet hoe leuk ik mijn werk vind. Een tijdje terug had ik drie weken op rij geen uitzending, dat maakte me zó onrustig dat ze zei: “Als ze bellen, ga maar, alles beter dan deze onrustige Rob in huis,”’ vertelt Goossens in Ouder van Nu.

Hij zegt in het blad ok dat hij en zijn vrouw maar weinig tijd voor elkaar hebben. ‘Bijna niet. Enerzijds omdat ik ’s avonds beschikbaar moet blijven voor Boulevard, anderzijds omdat we er ’s avonds helemaal af liggen. Dan willen we alleen nog maar slapen. We hebben echt wel behoefte aan meer tijd samen, maar… het komt er nu gewoon te weinig van.’


De ruzies in huize Goossens gaan dan ook voornamelijk over agendabeheer. Goossens: ‘En in het bijzonder als ik daarbij niet beider genoeg communiceer. Zo ging ik laatst op zaterdag om 10 uur ‘even’ naar een collega en kwam ik pas om 15 uur terug. Dat viel niet lekker. “Vriendelijke vriend,” zei Veranika bij thuiskomst, “een lekkere definitie van ‘even’ heb jij, wanneer verwacht je dat ik ga Opladen?” Dat snap ik, want Mia hangt meer aan Veranika, dus om vrij te hebben, moet zij bij wijze van spreken op de slaapkamer zitten met de deur op slot. Dan helpt het niet als ik vaag communiceer.’