Maxime Meiland bedelt om trouwring van 3300 euro, maar Leroy houdt de boot af

0

Maxime Meiland (25) wil het liefst zo snel mogelijk trouwen met en haar vriend Leroy Molkenboer (29). Misschien ook omdat de twee binnenkort een dochtertje krijgen. Maar of ze ook binnenkort in het huwelijksbootje stappen. De trouwing van 3300 euro die Maxime van haar droomman wilde hebben kreeg ze niet. Leroy: “We hebben nu net een huis, laten we daar eerst op focussen.”

Maandagavond, in de laatste aflevering van het zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’ liet Maxime duidelijk merken te willen trouwen met haar Leroy, de vader het kindje waar zij nu zwanger van is. Tijdens een uitstapje in een Franse dorpjes zwijmelde Maxime weg bij de etalage van een juwelier. “Dat vind ik mooi,” zei ze tegen Leroy wijzend naar een diamantenring van 33000 euro.


“Ja, heb je die prijs gezien?”, reageerde hij, waarop Maxime ging voor een goedkopere ring. “Nou ja, dan zoiets”, wees ze naar een ring met een prijskaartje van bijna 3200 euro. “Oh, die is maar honderd euro goedkoper”, kaatste Leroy terug. “Jij voor mij kopen?”, vroeg Maxime daarop met haar liefste stemmetje terwijl ze een foto van haar droomring maakte. “Nou, dat weet ik niet he. Dat is nog de vraag,’, was Leroy’s antwoord.

“Wij willen heel graag trouwen, maar ja, door die corona”, vertelde Maxime ook. Probleem: Leroy staat nog niet te springen. “We hebben nu net een huis (binnenkijken?), laten we eerst daar op focussen.” Maxime: “Ik hou van doorpakken.”


Midden maart maakten Maxime en Leroy bekend dat ze in verwachting zijn en onlangs onthulden ze dat het een meisje wordt.

Dochter Maxime mag trouwplannen hebben mama Erica Renkema (56) heeft gebroken privédetective Sander van Betten die maandagavond nog wel even te zien was in Chateau Meiland. voor het laatst dus, want Erica en Sander zijn niet langer een koppel. “Zoals ik heb aangegeven waren Sander en ik elkaar aan het leren kennen”, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en dat zal er ook niet gaan komen.” Volgens Erica zijn ze te verschillend om de volgende stap te zetten. “We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact”, besluit ze.