Martien Meiland over zwangere dochter Maxime: ‘De baby hangt er al half uit’

0

(Beeld: Play 4/CP)

Maxime Meiland lijkt op punt van moeder worden te staan. Haar vader Martin vertelde maandagavond op de Vlaamse tv in de ‘De Cooke & Verhulst Show’ dat dochter Maxime op het punt van bevallen staat. Vlak voor aanvang van de show had Martien nog contact met Erica waarna hij zei: “De baby hangt er al half uit.”


In ‘De Cooke & Verhulst Show’ vertelde Meiland ook dat het Franse chateau van de familie nog altijd niet verkocht is, maar dat er wel belangstellenden zijn. “Er zijn drie partijen die geïnteresseerd zijn. “Iemand uit Zwitserland, iemand uit Nederland en misschien ook iemand uit België”, aldus Martien.

En Martien had nog meer nieuws. Hij brengt over twee weken een eigen collectie van sjaals op de markt. Die wilde hij aanvankelijk uit New Delhi halen, maar daar stak corona een stokje voor. Nu heeft Martien zijn sjaals in Milaan laten maken. Sjaals uit diverse stoffen waaronder zijde en kasjmier en met en zonder printj. De collectie zelf is vanaf 1 oktober te koop.


Nog een onderwerp dat aan bod kwam, was de coming-out van Martien. Hij vertelde dat hij pas na zijn 40ste wist dat hij eigenlijk op mannen viel. Tijdens een vakantie begon Martien een gesprek met een andere man en voor hij het wist kreeg hij zijn tong in zijn keel. “Ik begon te trillen en voelde mijn hele wereld instorten”, vertelde Martien Meiland over het voorval.