MART HOOGKAMER: ‘Mijn Jennifer is geen golddigger (dankzij haar ben ik een stuk volwassener geworden)’

0

(Beeld: Instagram)

‘Ik ga zwemmen’-zanger MART HOOGKAMER (24) ergert zich bont en blauw aan mensen die zijn vriendin Jenniffer een golddigger noemen. Volgens Mart is hij juist een stuk volwassener geworden dankzij haar en hielp zij hem door een heel moeilijke periode in zijn leven.


Samen met zijn vriendin Jennifer (27) heeft Mart Hoogkamer recent een huis gekocht. dat er nog altijd mensen zijn die zeggen dat Jennifer niet meer is dan een golddigger stoort Mart dan ook. “Op social media zijn er naarlingen die beweren dat Jennifer alleen maar bij me is vanwege mijn bekendheid en mijn geld. Onzin. Jen runt succesvol haar eigen kledingboetiek en mijn bekendheid doet haar niks. Ik heb haar ontmoet in de slechtste tijd van mijn leven. Net in de periode waarin mijn ouders uit elkaar gingen. Ik heb daar veel verdriet om gehad en voelde me eenzaam in mijn grote appartement. Jen heeft me fantastisch opgevangen. Dankzij haar ben ik een stuk volwassener geworden,” zegt Mart Hoogkamer in Linda over de vrouw die hij ontmoette dankzij een vriend.

“Een vriend van me liet een filmpje van haar zien op Instagram, ik was meteen verkocht. Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen. Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor me gevallen. Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog máánden moeten wachten voordat ze eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard.”


Over de scheiding van zijn ouders zegt Mart in het maandblad: “Kort nadat ik op mezelf ging wonen, twee jaar geleden, gingen mijn ouders uit elkaar. Toen ik nog thuis woonde, probeerde ik altijd te bemiddelen, maar nadat ik weg was, had ik er geen grip meer op. Van de scheiding heb ik behoorlijk veel last gehad. Nu zeg ik: ze zijn allebei beter af. Het heeft mijn moeder rust gegeven. De situatie met mijn vader, die een alcoholprobleem heeft, is op dit moment stabiel.”

Drie jaar voor het verdriet over de scheiding van zijn ouders was er de dood van zijn opa die er bij Mart inhakte. “Vijf jaar geleden is mijn opa aan kanker overleden. Hij was nog maar 63. We waren superclose. Ais we samen een spelletje speelden en ik hem zei dat hij ging verliezen, reageerde hij: ‘Verliezen? Wat is dat?’ Prachtig! Ik was de laatste die op zijn sterfbed afscheid van hem nam. Toen hij stierf, voelde dat als een klap in mijn smoel. Ik ben er maanden door van slag geweest en viel vele kilo’s af. Mijn opa was bodybuilder. Ik trainde altijd met hem. Na zijn dood had ik geen zin meer in die training, ik miste hem als coach.”