Married at First Sight-kijkers genieten van Astrid (en haar dochters nipple-slip)

0


Het nieuwe Married at First Sight-seizoen begon met de introductie van de eerste twee ’trouwen zonder kijken’-koppels. Vooral de Amsterdamse Astrid (57), die een trouwboeket kreeg van MAFS-bekendheid Sylvia, maakte grote indruk bij kijkers. Of kwam dat door haar nipple-slip van haar dochter?

Wijkziekenverzorgende Astrid is al jaren single en kreeg twee dochters, van wie er eentje al een zoontje heeft – oma’s ‘pikkemoosie’. De Amsterdamse Astrid heeft, zo vertelde ze, een leuk leven, maar miste naar eigen zeggen een ding: een man aan haar zijde. “Samen alles doen, leuke dingen met elkaar meemaken, een arm om je heen; gewoon een leuke man.”


Potentiële echtgenoot,  De 61-jarige Sander uit Weesp,  was al geruime tijd single en was dat alleen zijn nu wel zat. “Ik ga ervan uit dat ik nu de juiste tref waar ik de rest van mijn leven mee kan slijten”, klonk het hoopvol voor de camera.

Of de vonk tussen Sander en Astrid overslaat is volgende week te zien als ze elkaar voor de eerste keer ontmoeten in de trouwzaal. Kijkers raken vooralsnog niet uitgepraat over Astrid, die ze erg lief en opgewekt noemen. “Astrid is een parel! Ik heb ook zon gevoel dat met haar nog leuke scenes gaan komen,” luidde een va de reacties op social media.


Wat Astrids populariteit misschien ook een beetje hielp was de nipple-slip van een van haar dochters als ze haar moeder in de jurk helpt. Ze stal onbedoeld even de show en de schijnwerpers van haar moeder. Aan het enthousiasme van de kandidaten ligt het dit seizoen zeker niet. Liefst 2000 vrijgezellen hadden zich opgegeven voor Married at first sight (Mafs).