‘Mark Rutte in de ban van omstreden minnares Heleen Mees’

0

Het liefdesleven van premier rutte lijkt non existent, niet bestaand, maar komt daar nu verandering in nu de premier van Nederland gekoppeld wordt aan Heleen Mees? Mees die in 2013 wegens het stalken van haar ex-partner de Brits-Nederlandse topeconoom Willem Buiter werd gearresteerd…?

Over het liefdesleven van Mark Rutte is weinig bekend, zo schrijft weekblad Story vandaag. het blad concludeert dat de minister-president is in het verleden aan zowel vrouwen als mannen is gelinkt, maar dat er nooit enig bewijs was van wat voor soort romance dan ook. In het verleden werd Rutte gelinkt aan  bekende en minder bekende partners: van aan de ene kant prinses Mabel, vicepremier Carola Schouten en een onbekende vrouw in New York tot aan de andere zijde van het liefdesspectrum RTL4-correspondent Erik Mouthaan in diezelfde Amerikaanse metropool.


Volgens Story zegt de goed ingevoerde ondernemer Erik de Vlieger dat Rutte in de ban is van mysterieuze dame uit New York. Veel meer wil Erik daarover aan Story niet kwijt. ‘Dan breng ik iemand in de problemen.’ De woorden van Erik passen bij het gerucht dat Story recentelijk ter ore kwam: de premier zou in alle rust en privacy zijn hart verloren hebben aan de veelbesproken Volkskrant-columniste Heleen Mees (52)… die inderdaad in New York woont!

Het blad vraagt zich wel af of het vermeende liefje van de premier wel een goede keuze is. ‘Heleen Mees komt geregeld negatief in het nieuws; de laatste tijd vooral door haar berichten op Twitter, waarin ze kortgezegd de nodige kritiek op Nederland laat blijken. Opzienbarender was haar arrestatie in 2013 wegens het stalken van haar ex-partner: de Brits-Nederlandse topeconoom Willem Buiter. Er zouden vijf aanklachten van stalking en intimidatie tegen Heleen zijn ingediend. Uit rechtbankdocumenten bleek dat ze in twee jaar tijd duizend e-mails met seksuele toespelingen en foto’s van zichzelf, foto’s van naakte vrouwen én dode vogels naar Willem had gestuurd’, schrijft Story.


Mocht het verhaal al waar zijn dan zal het soms wel behoorlijk knetteren tussen de premier en Mees. Een column van Heleen Mees in De Volkskrant had recent de kop ‘Rutte kiest ervoor om grote delen van de Nederlandse bevolking te verarmen’. Heleen Mees  suggereerde in die column dat hij er bewust voor kiest om veel Nederlanders te verarmen. Lijkt toch stof voor een goed gesprek…

ZIE OOK: Op hippe code geel All Stars – Premier Rutte viert vakantie op Terschelling met beste vriend Jort Kelder