Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Marga Scheide verkoopt met pijn in het hart appartement op Ibiza

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Van de drie voormalig Luv’-zangeressen heeft Marga Scheide (61) haar financiën het best op orde. Leeft José Houbee van een uitkering, geeft Patty Brard toe dat op haar centjes moet passen, Marga Scheide gaat het voor de wind. Ze heeft zelfs twee huizen op Ibiza, waarvan ze er nu een met pijn in het hart verkoopt…


Met pijn in het hart heeFt Marga Scheide het appartement dat zij op Ibiza heeft in de verkoop gezet. Scheide vraagt €595.000 voor de woning die zij vijftien jaar geleden met echtgenoot Jacques Zwart kocht.

(Lees verder na de advertentie)

Lang kon het paar niet genieten van het tweekamerappartement in Roca Llisa ‘Amphiteatro’, een besloten woongemeenschap aan de rand van een golfterrein met naar het zuiden uitzicht op Formentera en de Middellandse Zee. In 2003 overleed Jacques namelijk volkomen onverwacht aan een hartaanval.

Marga bleef, als ze op Ibiza was, het appartement op slechts vijf minuten wandelen van de zee en tien minuten rijden van Ibiza-stad gebruiken. Ook al omdat zij het samen met Jacques, met wie zij 20 jaar samen was, het helemaal naar eigen stijl had ingericht.

Als zij later tot haar eigen verbazing weer verliefd wordt, trekt nieuwe liefde Michiel Gunning bij haar in. Maar nu zij samen met Michiel op Ibiza een huis heeft laten bouwen heeft ze toch besloten het 140 m2 grote appartement met zoveel mooie herinneringen aan haar tijd met Jacques van de hand te doen.

Het appartement, waarvoor Marga €595.000, heeft een grote woonkamer, een up-to-date keuken en twee slaapkamers met ieder hun eigen badkamer en vanaf het terras uitzicht over de golfbaan en de Middellandse Zee. .

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0